Ενα κουκλι για το κλαμπ.Μπραβο κ παλι Γιωργο!
Printable View
Ενα κουκλι για το κλαμπ.Μπραβο κ παλι Γιωργο!
Στη πένα το έχεις...
Πανέμορφο και με το γυάλισμα που του έχεις κάνει φυσάει.
πολυ νομιζουν οτι ειναι τοοοσο ομορφο κοκκινο επειδη ειναι καλογυαλισμενο εκτος αυτου ομως ειναι το πολυ μ@μ@το κοκκινο τις ferrari που το εχει μονο η εκδοση shumi τα αλλα κοκκινα stilo δεν ειναι ετσι...
Απο οτι θυμαμαι γιωργο εκανες ολικη βαφη εξωτερικη?
Ποσα σου πηρε αν επιτρεπεται?
(sorry για το off topic)
Ειναι το παιδι που εκανε τα εγκαινια και που εχει και φανοποιειο...
Βεβαια το παλεψε μονος του σιγα-σιγα το ειχε στο φουρνο 2 μερες και το βερνικι περαστηκε σε 3 δοσεις για να μην μπιμπικιασει... φαντασου ( για οσους ξερουν ) δεν χρειαστηκε καθολου αλοιφη για μπιμπικιασμα βερνικιου γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε λογος...
Εγινε φανταστικη δουλεια που αν δεν εχεις γνωστο που να ξερει δεν θα θα εχεις τετοιο αποτελεσμα... μου πηρε ~1200 μαζι με το χρωμα...
Ειναι φιλικη-αδελφικη τιμη και μην την εκλαβεις σαν στανταρ...
Ειναι φανταστικη δουλεια και φαινεται οτι το δουλευει καλα το επαγγελμα.Δεν ξερω αν διαβασες καπου κι εγω το εχω βαψει αλλα οχι σαν εσενα...700 με πηρε ο ταδε γνωστος αλλα σωστη δουλεια δεν εγινε...1ον δεν μπηκε στον φουρνο...2ον εχει σε πολλα σημεια μπιμπικιασματα...και 3ον αρχιζει να μου ξεφταει το χρωμα σε καποια σημεια,δεν φαινονται αλλα μονο που τα ειδα εφρηξα!Εχει κανει καταπλικτικη δουλεια πανω στο δικο σου αμαξη...Κριμα που ειναι μακρια!
Βεβαια να μην ξεχναμε ''οτι πληρωνεις - παιρνεις''...
Αστέρι!!!!!!