εγω δεν εχω δει ακομα golf που να αναβουν ΟΛΑ τα λαμπακια πισω χαχαχαχα
φαινεται τα φτιαχνουν να αντεχουν οι λαμπες μεχρι να φτασει το αμαξι απο την εκθεση στο σπιτι του ιδιοκτητη :)
Printable View
εγω δεν εχω δει ακομα golf που να αναβουν ΟΛΑ τα λαμπακια πισω χαχαχαχα
φαινεται τα φτιαχνουν να αντεχουν οι λαμπες μεχρι να φτασει το αμαξι απο την εκθεση στο σπιτι του ιδιοκτητη :)
μην ξεχνατε οτι ολα τα αλλα ειναι αυτοκινητα και αυτο γκοφλ .(επιτιδες το εγραψα ετσι για να το δεις εσυ που με διωρθωνεις )
Οι γερανοί έχουν απίστευτο μαρκετνγκ όπως προ είπε και ο Δήμος για παράδειγμα τα Golf τα GT με τα 170 που έβγαζε το παρουσιάζαν ώς την απίστευτη τεχνολογία που δεν παθένει τπτ για πηγέντε μια βόλτα απο τα συνεργεία να δείτε τι παίζει με ραγισμένα καπάκια γιατί είχαν μια αναλογία 18:1 στο καπάκι τους και όσα δεν ράγισαν καπάκι ή καίνε λαδία ή μπερδέβουν τα νερά με τα λάδια αλλά αυτά δεν τα δείχνει κανένα Auto moto και κανένα 4 και 14 τροχοί απλά σου λέει είναι γερμανός ...
Εχεί μπεί κανενάς στο καινούργειο Fiesta που το βγάζουν ποιό πάνω απο το Grande Punto πού το χερούλι της πόρτα με το που το πέρνεις το αμάξι αμα το τραβίξεις με δύναμη νομίζεις ότι θα σου μέινει στο χερί γιατι κουνιέται σαν πουτ...να ....αλλά πάλι κανένα περιοδικό δεν τα λεεί αυτά αλλά μόνο " Το θαύμα των γερμανών με 1,6 κυβικά 115 αλόγα σε ένα αμάξι που παέι πολύ καλά" .
Έχετε οδήγησει το Α4 ή το Α3 να δείτε απόκριση στο γκάζι πατάς σήμερα για να φύγεις αύριο και το βάζεις μπροστά να ζεστένεται απο προχθές αλλά και πάλι οι Γερμανοί κάνανε το θαύμα τους ....
Δεν λέω και οι Ιταλοί έχουν τις μακακίες τους για παράδειγμα αυτό με τους αερόσακους που όλους μα έχεις μαμίσει κανονικά αλλά μάλλον ένας λόγος που τα αγαπάμε να είναι και αυτός ..Εγώ έχω καιρό να ακούσω αυτό το "μπιπ μπιπ μπιπ" και κάτι μου λείπει σου λέει το αμάξι είμαι εδώ μην με ξεχνάς δεν είμαι όπως το η κουζίνα του σπίτιου δηλαδή κάτι για να κάνεις απλά την δουλειά σου ....Όλα τα Ιταλικά θέλουν περισσότερι φροντίδα από τα άλλα αμάξια αλλά άμα το φροντίζεις σε ανταμίβει στο δρόμο γιατί εκεί που τελειώνει η Γερμανία αρχίζει η Ιταλία
Εμενα ενας αλλος φιλος μου λεει το αλλο.Τη γκομενα θα της κανεις τα παντα και θα σε παρατησει.Η ιταλιδα σου ποτε.....:rolleyes:
σημερα ειδα το απιστευτο.
κατεβαινω τον δρομο απο το σπιτι μου για δουλεια. ειναι ενα κλασσικο στενο. βλεπω μπροστα 2 αυτοκινητα σταματημενα, και το πρωτο απο τα 2 βγαζει λευκους καπνους.
παω να δω τι γινεται και βλεπω τους μπροστα αεροσακους ανοιγμενους, και ο καπνος ηταν απο την εκρηκτικη υλη των αεροσακων. κοιταω καλυτερα και βλεπω οτι το αυτοκινητο ειναι αγρατζουνιστο, δεν εχει χτυπησει πουθενα.
παω απο την αλλη μερια και βλεπω τον δεξι εμπρος τροχο να εχει γυρισει σχεδον καθετα δεξια, και εχει στραβωσει κιολας.
ρωταω τον οδηγω τι εγινε, και μου λεει οτι στα καλα καθουμενα εκει που πηγαινε ακουει ενα γκουπ, σπαει το ψαλιδι και ανοιγουν και οι αεροσακοι (προφανως απο τον κραδασμο). απο οτι ειπε, δεν καβαλαει πεζοδρομια, δεν ειχε πεσει προσφατα σε καποια λακουβα και γενικα το αμαξι ηταν αψογα συντηρημενο...
το ψαλιδι ηταν διαλυμενο σχεδον κομμενο στη μεση, ειχε ξεκουμπωσει και το ημιαξονιο, ενω ειχε σπασει και το ακρομπαρο της κρεμαγιερας!!!!!
να σας πω και τι αμαξι ηταν??? για μαντεψτε...
ΝΑΑΑΑΑΙ ηταν ενα GOLF 4 (το σημειο αναφορας της κατηγοριας συμφωνα με τα περιοδικα, με γερμανικη ποιοτητα και αντοχη κλπ,κλπ)
:):):):)