Απάντηση: ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη
το ηξερα οτι εισαι κακος αλλα τοσο???
δηλαδη πως μερες θα τα διαβασω ολα αυτα!!!!!! (παντα πλακα κανω εννοειται)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Πάρη πρώτα πες μου το budget που διαθέτεις και θα σου πβ αμέσως.
Πάντως από εταιρείες nikon,canon,olympus και μην ακούσω για sony
φιλε tzagarakis μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οχι sony,γιατι με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα???
Γιατί τυπώνω καθημερινά,από όλες τις μηχανές,φωτογραφίες,και τις δουλεύω όλες ανεξαιρέτως
Έτσι συγκρίνοντας αποτελέσματα,τιμές,αλλά και ευχρηστία στο μενού τις βάζω στην ουρά.
Μιλάμε πάντα για αντίστοιχα μοντέλα και ΄΄οχι των 100 ευρώ η μία και 170 η άλλη!!!
Και να ξέρεις ότι η sοny είναι 1η σε πωλήσεις,αλλά έχει και καλύτερη προώθηση αλλά και μεγαλύτερο κέρδος για τα ηλεκτρομάγαζα.
Γι αυτό πας να αγοράσεις από ένα ηλεκτρομάγαζο κι ο πωλητής που δε ξέρει καν να σου εξηγήσει ούτε τις λειτουργείες της μηχανής,αλλά ουτε και σημαντικότερα θέματα,σου λέει κατευθείαν...''sony είναι οι καλύτερες''.
Μύθος
ΥΓ
Πάντα από προσωπική εμπειρία μιλάω,και το τι βλέπουν στο εργαστήριό μου τα μάτια μου κάθε μέρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Γιατί τυπώνω καθημερινά,από όλες τις μηχανές,φωτογραφίες,και τις δουλεύω όλες ανεξαιρέτως
Έτσι συγκρίνοντας αποτελέσματα,τιμές,αλλά και ευχρηστία στο μενού τις βάζω στην ουρά.
Μιλάμε πάντα για αντίστοιχα μοντέλα και ΄΄οχι των 100 ευρώ η μία και 170 η άλλη!!!
Και να ξέρεις ότι η sοny είναι 1η σε πωλήσεις,αλλά έχει και καλύτερη προώθηση αλλά και μεγαλύτερο κέρδος για τα ηλεκτρομάγαζα.
Γι αυτό πας να αγοράσεις από ένα ηλεκτρομάγαζο κι ο πωλητής που δε ξέρει καν να σου εξηγήσει ούτε τις λειτουργείες της μηχανής,αλλά ουτε και σημαντικότερα θέματα,σου λέει κατευθείαν...''sony είναι οι καλύτερες''.
Μύθος
ΥΓ
Πάντα από προσωπική εμπειρία μιλάω,και το τι βλέπουν στο εργαστήριό μου τα μάτια μου κάθε μέρα.
ας πουμε για την sony HX-1 που με ενδιαφερει εχεις δει αποτελεσματα φωτογραφικα???
τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει sorry!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι είναι κακές,απλά μια αντίστοιχη nikon ή canon είναι σίγουρα καλύτερες και πολύ πιθανόν κατα κάτι φτηνότερες.
Θα το ψάξω για τη συγκεκριμένη,πάντως και θα σου πω....οκ?!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει sorry!!
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω ότι είναι κακές,απλά μια αντίστοιχη nikon ή canon είναι σίγουρα καλύτερες και πολύ πιθανόν κατα κάτι φτηνότερες.
Θα το ψάξω για τη συγκεκριμένη,πάντως και θα σου πω....οκ?!
σε ευχαριστω φιλε μου!!:):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
θα παω αυριο τσαρκα στα μαγαζια να την δω απο κοντα και αυτη!
σ'ευχαριστω και παλι:)