Απάντηση: Η VW χτυπάει με το Golf ''R'' 2-λιτρο κινητήρα απόδοσης 270ps!
Βλεπω ολα τα σχολιασες εκτος απο τους ιππους/ροπες/επιδοσεις...
αυτα ειναι δουλεια του Auto Πεμπτη.
Δεν ξερω που εχετε δει εσεις να κουβαλανε golfakia με σκασμενα μοτερ. Το μονο που εχουν ακουσει τα δικα μου τα αυτια ειναι οτι σκαγαν τα πρωτα 14αρια με τα 170 αλογα.
Απο κει και περα δεν εχω ακουσει τιποτα. Εκτος αυτου ενας θειος εχει το Jetta το 14αρι και το τσακιζει σχεδον καθημερινα στην Εγνατια οδο δεν τον εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μετα απο 55-60.000 χιλιομετρα.
Και στην τελικη καλυτερα ενα turbaki 2λιτρο με 270 αλογα παρα 2.4 με 170ατμοσφαιρικα :Ρ
Ειπαμε, ειναι κριμα να μην εχουμε μια καλη καβατζα στην ακρη!
ααααααααααα ετσι ε.
λοιπον 270 αλογα πληρωνεις και το καλοκαιρακι στο δυναμομετρο βγαζει 240 στο στροφαλο και 197 στους τροχους διλαδι 1 ιππο λιγοτερο απο το δικο μου ..................:worship::worship::worship::wors hip::worship::worship::worship:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Και στην τελικη καλυτερα ενα turbaki 2λιτρο με 270 αλογα παρα 2.4 με 170ατμοσφαιρικα
μην αρχιζουμε παλι την ιδια συζήτηση παιδια,οπως και σε ενα αμαξι δεν ειναι μονο και το ποσα αλογα βγαζει το μοτερ!!!
τωρα αν ειναι να δώσω ενα σκαμο λεφτα για να παρω το golf r20 και να πηγαίνει καλα μονο στα χιονια οπως βλεπω στα διαφορα τεστ.........δεν παω να παρω καλύτερα κανενα τζιπακι???:hehe::hehe::bleh::bleh:
Οπως και να το κανουμε γουστα ειναι αυτα, γουσταραμε ολοι και πηραμε το Στιλο, τωρα ηρθε η στιγμη να το αλλαξουμε με κατι καλυτερο γιατι οπως και να εχει η τεχνολογια περπαταει.
Τωρα αν εσεις εχετε κολλησει οτι το Stilo ειναι το καλυτερο Built ever car, τοτε δε μπορω να σας αλλαξω γνωμη.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Οπως και να το κανουμε γουστα ειναι αυτα, γουσταραμε ολοι και πηραμε το Στιλο, τωρα ηρθε η στιγμη να το αλλαξουμε με κατι καλυτερο γιατι οπως και να εχει η τεχνολογια περπαταει.
Τωρα αν εσεις εχετε κολλησει οτι το Stilo ειναι το καλυτερο Built ever car, τοτε δε μπορω να σας αλλαξω γνωμη.
ελα ρε συ πλακα κανουμε κακο ειναι???
απλα μερικα πραγματα δεν ειναι και οπως τα λενε τα περιοδικα!!!
μετα η τεχνολογια δεν προχωρα μονο στους αλλους,και το γκρουπ της fiat εξελίσσεται παραλληλα,δεν ειδα ομως να γραφετε κατι με τοσο δεος για ενα καινουριο ιταλικο??? εκει κόλλημα με τα golf λες και ειναι κατι εξωπραγματικό,οι αλλοι δεν φτιαχνουν αμαξια μονο η vw???
αυτο ακρηβως ειναι το νοημα ξεκοληστε .
επιδη πετανε μια διαφημηση τσιμπανε ολοι και οταν σπανε τα μοτερ και τα DSG τοτε λεμε ανεκδοτα να περασει η ωρα .
δε σας βλεπω ομως να σχολιαζεται με τον ιδιο ενθουσιασμο την MiTo GTA που το γκολφακι του σκηζει για πλακα παντου
ουτε κανεις να μηλαει (εκτως τριων παιδιων) για την 159 TBi 1,75 που αν δεν το εχετε κανει test drive απλα δε πρεπει να μηλατε.
και επιδη εγω εχω κανει πολλα Test Drive σε
alfa romeo MiTo -159 3,2 Q4 , 159 1,75 TBI - 2,4 20v Mje -GT 3,2 GTA - GTA 156 3,2 - GTA 156 power by Autodelta -156 3,8 1,8Tit -166 2,0 T - 166 2,4 20v Mjet 220hp
WV golf 1,4 -2,0tfsi - siroco 2,0 tfsi
Audi A3 1,8T - S3 TFSI -A5 -R 8 4,2
BMW M3 e46 -523 compresor -
Mersedes clk 230
skoda TFSI RS
Lancia K - thesis 3,2 - delta 1,8 T -integrale 350 hp
Ferrari 360 Modena
Porshe GT#-911 turbo-carrera 4 -Cayen 3,2 -cayman
opel corsa 1,2 -1,6 OPC -astra OPC
FIAT PUNTO ABARTH 1,4 -Stilo ABARTH 2,4 20v GT( το δικο μου)
και πολλα αλλα εχω βρει πολλες διαφορες οστε να επιμενω στα ιταλικα μπορει να ειναι γουστα αυτα αλλα στη τελικη ολα τα ιταλικα ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια και σε φινίρισμα και σε ποιότητα κατασκευης
γιατι η ποιοτητα κατασκευης δε μπορει να κριθει μονο απο το πως ακουγεται η πορτα οταν κλεινει αλλα το γεγονος οτι απο μοτερ λεδιερες τα γερμανικα
απο σαμαν τι να πρώτο πεις υποτίθεται γερμανική ποιότητα συτοι οι θερμοστασες δε λενε να ξεκωλησουνε και τα αμαξακια θελουνε δε θελουνε πανε στο μαστωρα.
δε βαριεστε εμεις να ημαστε καλα και τα ιταλικα μας.
Οπως και να το κανουμε η VW θεορειται τα τελευταια χρονια μια εταιρια Νο1 στην ευρωπη (με τα λεγομενα περιοδικων δεν το λεω εγω αλλα το πιστευω) και ακομα χτιζεται σε γερα θεμελια. Εχει δυνατα ''χαρτια'' ,απο που να αρχισω....tuareg,tiguan,scirocco,polo,golf,jetta,e os,passat,passat cc (τα πιο δυμοφιλεστερα) .Ποια Ιταλικη εταιρια εχει τοσο δυμοφιλοι μοντελα και με νουμερα πωλησεων που δεν πιανονται...
Να παρουμε και το θεμα των κινητηρων...ενα λαθος εκανε η VW και με τον μονο κινητηρα οπως αναφερεται και ο ammoulianotis ειναι ο GT 1.4 170ps...ενταξει το ξεπερασε, κι εσεις το χτυπατε. Εχει προχωρησει σε πιο ''βαθια νερα'' ,μην κολλατε στον παλιο TSI.
Ενταξει δεν λεμε τεχνολογικα ολες οι εταιριες ακολουθανε κατα ευθυνη τις αναγκες καθε αυτοκινητοβιομηχανιας. Δεν λεμε καλη η Fiat,πιο καλη η Alfa Romeo... αλλα την VW μονο η BMW και η Mercedes μπορουνε να την αντικρισουνε face 2 face...
Αποψη μου... Και καταβαθος για να ξερεται τρελενομαι με οτι εχει σχεση τα Ιταλικα, αλλα τα Γερμανικα ειναι σε αλλη διασταση!
Προς ammoulianotis : Φιλε κι εγω αν ειχα αυτην την καβατζα αυτο θα διαλεγα,δεν με νοιαζει με ποιον κινητηρα...
αχ ρε mike τι να πω τωρα??? τελος παντον γουστα ειναι αυτα,ενα θα πω τελευταιο:το οτι καποιος πουλαει περισσότερο δεν τον κανει και καλύτερο!!!
μετα κατόρθωμα δεν ειναι να βγαλεις 270 αλογα απο 2λιτρο τουρμπο και τετρακινηση,η μιτσουμπισι και η σουμπαρου τα εχει 15 χρονια πριν αυτα τα αλογα,
ακομα και η fiat με τα κουπε limited τα ειχε πριν 12 χρονια και κινηση μπροστα,
δηλ σιγα το φοβερο πραμα πια.......να μου λεγατε για το focus rs το καινουριο να πω ναι,μπράβο,ναι τεχνολογια που πηγε ενα βημα μπροστα,αλλα vw??????????????????????????????????????????