Εγώ δε το βρίσκω τόσο άσχημο το συγκεκριμένο...
Και ο 1400αρης με τα 180 μαζί με το DSG το κάνουν δελεαστικό.
Εντάξει δεν έχει κάτι τρομερό στη σχεδίαση αλλά άσχημο δε μου έρχεται.
Ζάντες καλές... Φρένα κόκκινα όμορφα...
Printable View
Εγώ δε το βρίσκω τόσο άσχημο το συγκεκριμένο...
Και ο 1400αρης με τα 180 μαζί με το DSG το κάνουν δελεαστικό.
Εντάξει δεν έχει κάτι τρομερό στη σχεδίαση αλλά άσχημο δε μου έρχεται.
Ζάντες καλές... Φρένα κόκκινα όμορφα...
δηλαδή αν βάλεις κόκκινα φρένα και ζαντάρες στο tiida θα ομορφαίνει? Πρόκειται για αυτοκίνητο χωρίς ταυτότητα και σχήμα. Ειδικά η έκδοση που είχαν βγάλει με βαμμένη οροφή σε στυλ Mini ήταν για γέλια...
Όχι για το Tida κι εγώ θα έλεγα πως είναι άσχημο αυτοκίνητο.
Αλλά αυτό που λες και ειδικά με την βαμμένη οροφή το κάνει ακόμα καλύτερο.
Όπως και να έχει είναι υποκειμενικό αυτό.
Και σε άλλους τους αρέσει το Bravo σε άλλους όχι.
Κ μενα δε μου αρεσει εξωτερικα αλλα μοτερικα πρεπει να ξυριζει.Πετυχα τις προαλλες ενα Cupra Ibiza με το μοτερ αυτο κ ανοιγε σαν τρελο σε audi TT 1.8 160αρι..
Audi TT 160άρι δεν υπάρχει... 150, 180, 225, 320, 880, 1250, 1980 και 2560 μόνο...
Αλλά όπως και να έχει άλλο να έχεις 180 άλογα σε 1100 κιλά και άλλο 180 σε 1300...
O 1.8 λίτρων κινητήρας του Audi TT Coupé 1.8 TFSI αποδίδει 160 hp. Η μέγιστη ισχύς αυτού του κινητήρα επιτυγχάνεται σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο εύρος ταχύτητας κινητήρα, από 4.500 έως 6.200 σ.α.λ. Η ροπή των 250 Nm είναι επίσης διαθέσιμη σε ένα μεγάλο εύρος από 1.500 έως 4.500 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου αυτού του κινητήρα είναι μόλις 6.7 λίτρα ανά 100 km.
Θα το πω στον κολλητο μου Μιχαλη οτι δεν εχει 160.Αλλο του εδωσαν.
πω πω και εγω που νομιζα οτι βγαινουν μονο σε 200 και σε 250 αλογατα!!εχει και πιο λιγο???σοπα ρε!!!!τοτε αυτα με τα 150 αλογατα τα cupra τα leon τα κανουν σκονι ρε σι και μενει αυτος με το tt να κοιταει!!!!
Αν ήξερα ότι το θέμα θα δημιουργούσε εμφύλιο στην φατρία των mods δεν θα το άνοιγα ποτέ.... http://emoticons4u.com/happy/045.gif
Και το Sport edition το ατμοσφαιρικο δεν ειναι κακο...εχει μερικα σπορ βοηθηματα που του δινουν το κατι τις! Αλλα το παλιο νομιζω ηταν πιο ομορφο...