Καλησπερα παιδες.... Ιωαννιδη ποσο σου βγηκαν και απο που τους πηρες;;;;
Αξιζει σαν ομορφια εχει διαφορα;;;
Printable View
Καλησπερα παιδες.... Ιωαννιδη ποσο σου βγηκαν και απο που τους πηρες;;;;
Αξιζει σαν ομορφια εχει διαφορα;;;
Δεν τους βάζεις για ομορφιά. Κάθε άλλο. Τους βάζεις για καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές.
Τους δικούς μου τους έφτιαξε ένα μέλος (Ο Σταύρος) του club σε τόρνο. Αν ψήνεσαι στείλε του μήνυμα.
Θέμα με ζυγοστάθμισης δεν παίζει. Είναι άψογοι.
Μηχαλη χαιρομαι που επιτελους οι αποστατες τοποθετηθηκαν στο αυτοκινητο. Τωρα οι τροχοι βγηκαν πιο εξω κατα 30mm συνολικα αρα καλυτερο πατημα και φυσικα κρατημα. Αντε καλες βολτες.
(Σταύρο τελικά τα καπάκια τα έφαγα με κόφτη γύρω γύρω για να κάτει ο αποστάτης) Μηχαλη αφου πατησε ο
αποστατης ολα ενταξει. Μαλλον θελει λιγο βαθος η τρυπα (η Φ58,1) να παει στα 12,5mm σε μηκος, ωστε να μην εχει προβλημα το καπακι.
Danke φίλε μου!
Ευχαριστώ για όλα!
Και να θυμάστε, έχω ένα σετάκι 2 αποστατών 15mm για καρέ 98 και για after market ζάντες μόνο με πατούρα για ζάντα Φ67-68mm. Δείτε εδώ.
(Στο μεταξύ οι παλιοί Σταύρο έχουν και "θηκες" για τους οδηγούς....)
Tzagarakis , πολύ ευχαρίστως να σου πω την μάρκα για τους αποστάτες και από που τούς πήρα , αλλά δεσμεύομαι από τούς όρους χρήσης του Forum και δεν μπορώ να το δημοσιεύσω .
Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά έχει κλειδωθεί αυτή η δυνατότητα . Αν μπορείς να βρείς εσύ κάποιον τρόπο που μπορώ να επικοινονήσω μαζί σου , τηλέφωνο η οτιδήποτε σε εξυπηρετεί , στείλε μου pm και θα σε καλέσω αμέσως .
Jason
Πές το ρε...
Αποδεσμεύεσαι!
Απεταξάμην!
Παιδιά τι έγινε ; Έβαλα post με απάντηση και ενώ το είδα πού πέρασε , τώρα δέν το βλέπω πουθενά . Μήπως κάποιος απο τούς διαχειριστές μπορεί να το ψάξει ;
Ευχαριστώ ,
Jason
Μπα...
Δεν βλέπω τίποτα...