Απάντηση: "Ελεύθερη" η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Εμείς πάντως θα σκεφτούμε σοβαρά την αλλαγή της ABARTHάρας...όσο για τα υπόλοιπα μην αγχώνεσαι jason...θα τα αντιμετωπίσουμε όλα:ninjabattle:.
Όπως έγραψε και ο ngtech , έτσι και εγώ τούς έχω γραμμένους . Παίρνω τη Stilara μου , που καίει αυτό το απίθανο LPG και πάω όπoυ μού γουστάρει , με το μισό κόστος από τη βενζίνη και σχεδόν το ίδιο και από το diesel , και το κυριότερο : ΔΕΝ μπορεί να το νοθεύσει ΚΑΝΕΝΑΣ κερατάς , γιατι απλά είναι αέριο καύσιμο , υγροποιημένο κάτω από υψηλή πίεση και δεν μπορεί να προστεθεί ΤΙΠΟΤΑ !!! Αν λοιπόν αλλάξω αυτοκίνητο , θα πάρω ένα εργοστασιακό πού θα κινείται με βενζίνη και LPG . Αποψή μου πάντα , και δεν προτρέπω κανένα να κάνει το ίδιο .....
Και πολύ καλά θα κάνεις jason...η κίνηση με LPG είναι εξαιρετική.
Και εμείς έχουμε LPG όμως λόγω των υπερβολικά πολλών χιλιομέτρων αλλά και της "χρήσης" του αυτοκινήτου θα έχουμε μεγάλο οικονομικό όφελος...Παρόλα αυτά όμως δεν είναι σίγουρο, ίδωμεν λοιπόν...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Πολύ θα ήθελα να μάθω , τι θα γίνει όταν αρχίσουν να τα " παίζουν " οι αντλίες - το α και το ω στα diesel - και αρχίσουν να ρυπαίνουν περισσότερο και απο τα φορτηγά . Και μη μου πεί κανείς ότι θα ελέγχονται στα......ΚΤΕΟ , γιατί θα πέσει πολύ γέλιο. Θα ήθελα να μάθω επίσης , ποιός θα ελέγξει τους βενζινάδες και τα σκ..τά που πουλάνε για καύσιμα . Καταλαβαίνετε όλοι σας νομίζω , τι νοθεία θα πέσει στο πετρέλαιο , όταν αρχίσει να γίνεται το κυρίως καύσιμο!!! Τελεία και παύλα παιδιά , η πετελαιοκίνηση είναι για λαούς με cool blod....
Και κάτι που ξέχασα...Όταν γεμίσει ο κόσμος με πετρελαιοκίνητα , θα ξεπατώσουν στούς φόρους το πετρέλαιο εκτοξεύοντας την τιμή του στό διάστημα , κάνοντας αυτούς που θα έχουν αγοράσει πετρελαιοκίνητο , να πάθουν ψυχικό τραλαλά , να μου το θυμηθείτε...
+1000 στον Jason!
Όταν γίνει κυρίως καύσιμο το πετρέλαιο, θα φτάσει την τιμή της βενζίνης με τους φόρους κλπ... και μετά θα κλαίνε τα ευρώ τους όλοι όσοι βιαστούν να αγοράσουν πετρελαιοκίνητα... (Θυμάστε όταν έπεσαν τα τεκμήρια και τα τέλη που γέμισε ο τόπος Touareg, Cayenne κλπ? Τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ...)
Γι'αυτό προς το παρόν LPG... ή απλώς 1.2!! :bleh::bleh:
Παιδιά εννοείτε πως θα περιμένουμε κάμποσους μήνες...δεν θα το πάρουμε και αύριο γιατί όπως όλοι προαναφέρατε,ξέρουμε τι παλικάρια είναι οι κυβερνήτες μας.Δεν μπορεί,κάποιον άσο θα βγάλουν αργότερα!