Απάντηση: Αμορτισέρ Χαμηλώματος Bilstein (Κίτρινα)
Καλησπερα παιδες και γω τωρα θα παω για χαμηλωμα μια ερωτηση φοραω ελαστικα 225/45/17 υπαρχει περιπτωση να βρισκω πολυ;;;; εσεις τι διαστασεις εχετε;;;;;
Εγώ έχω 215/45/17 με 3cm χαμήλωμα.
Εσύ αν θα βάλεις 3ποντα, θα είσαι πιο ψηλός από μένα.
ioannidis.....με 205/55/16 και 3 ποντους θα ειμαι καλα??? θα δειχνει ωραιο η μουφα?
edit: και κατι ακομα....συνολικο κοστος για να γινει το χαμηλωμα(ελατηρια-αμορτισερ) ποσο ειναι περιπου??
Εσένα θα φαίνεται ακόμα πιο χαμηλό γιατί έχεις μεγαλύτερη διάμετρο τροχού. Οπότε θα φαίνεται πιο γεμάτος ο θόλος σου.
Στην ουσία όμως θα είσαι πιο ψηλός από εμένα πάλι...
Μη φαντάζεσται πολλά... 0,3-0,7 cm έτσι;...
Και μόλις θυμήθηκα... πριν από 2 χρόνια σετάκι Bilstein κίτρινα με Eibach 3cm για 3θυρο 1.6, τα πήρε φίλος (και χαμένο μέλος) κάπου στα 600...
Μετά τα έδωσε δρόμο γιατί το έκανε Abarth και δεν του ταίριαζαν...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και μόλις θυμήθηκα... πριν από 2 χρόνια σετάκι Bilstein κίτρινα με Eibach 3cm για 3θυρο 1.6, τα πήρε φίλος (και χαμένο μέλος) κάπου στα 600...
Μετά τα έδωσε δρόμο γιατί το έκανε Abarth και δεν του ταίριαζαν...
Καρφι του Γκιουρδα........Στον Μουτρο!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Καρφι του Γκιουρδα........Στον Μουτρο!!!!
Όχι ρε... πρόκειται για ένα κόκκινο Abarth που είχε κάνει ο Verone.
Αμέσως εσύ να πεταχτείς!
Απάντηση: Συζήτηση για χαμήλωμα
Μεταφέρθηκε για να μην καταστρέψουμε την αγγελία του φίλου μας...
Απάντηση: Συζήτηση για χαμήλωμα
ναι οντως καλα εκανες....την καταστρεψαμε την αγγελια....!!!!! (τωρα θα δεις δεν θα γραφει κανεις) :tongue2:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Κοιτα κι εγω το εχω χαμηλωσει με H&R ελατηρια 3cm και bilstein κιτρινα αμορτισερ....μου βρισκει μονο αν ειναι καποια μεγαλη λακουβα και περασω ατσαλα αλλιως δεν βρισκει...και πιστεψε με εχω παει σε αρκετα μερη σε επαρχια και σε νησι χωρις να βρει....το μονο μικρο προβληματακι που ειχα ηταν οτι αν εβρισκε καπου κατω..εβρισκε η προστατευτικη ποδια που ειχα κατω απο τη μηχανη και ηταν σαν να γρατζουναγε..μεχρι που σε μια λακουβα καλη ενα βραδυ εσπασαν οι βιδες με το τρανταγμα και την εβγαλα εντελως και βρηκα την ησυχια μου....τωρα δεν βρισκει πουθενα....δεν ξερω αν εχουν και αλλα παιδια αυτη την ποδια απο κατω....να σου πουν κι αυτοι....αλλα γενικα δεν βρισκει.
Και για μενα αξιζει το χαμηλωμα....σαν οδικη συμπεριφορα και χωρις να χανεις την ανεση στα ταξιδια!!
Eγω ειχα 4ποντα hr κ bilstein κιτρινα κ ειχα κ την προστατευτικη ποδια εβρισκε η ποδια συνεχεια...αν ειχα κ αλλα ατομα κ ο δρομοσ ναταν λιγο ατσαλος εβρισκε ειχα κ χαμηλου προφιλ λαστηχο αλλα απο κρατηματα ειληκρινα ηταν απεχτο εμπενα με οσο ηθελες χωρις τη παραμικρη φοβια μ φυγει τρελα κρατηματα/..