....και τούς σφουγκοκολάριους γύρω από δαύτους!!!!
Printable View
..καλέ μου Άγιε Βασίλη! Για φέτος δεν θέλω να μου φέρεις δώρο (θα ζορίζεσαι και εσύ!) Μια χάρη θέλω, μόνο μία! Μπορείς να μου βάλεις έστω και ένα λαμόγιο φυλακή? Έστω ένα, όχι τίποτα άλλο, μπας και νιώσω λιγότερο ******ς!
και μην με ρωτάτε γιατί ζητάω από τον Αι Βασίλη χάρη! Όσες φορές του ζήτησε η κόρη μου δώρο της το έφερε...!!! Ελλάδα κουράγιο!
Ελλάδα κουράγιο , και πολύ μα Πάρα Πολύ Θυμό!! θα συμπλήρωνα φίλε andreasL Ίσως άμα θυμώσουμε πολύ και δέν τούς τη χαρίσουμε και αυτή τη φορά , μπορεί να το καταλάβουν και να αρχίσουν να μάς λογαριάζουν λίγο!! Αρκετά τούς χαρίσαμε και ανεχτήκαμε να καταληστεύουν τόν κόπο μας !!! Ουτε μιά κουβέντα δεν είπε κανείς για τούς ληστές , τα αρπαχτικά πού ξεσκίσανε τίς σάρκες ενός ολόκληρου λαού και γκρεμοτσακίσανε τα όνειρα των νέων ανθρώπων γιά μια καλύτερη ζωή!! Στόν Καιάδα τούς π@υσταρ@δες !! Ουστ και πάλι ούστ ρε καθ#κια άπλυτα !! Είμαστε ΌΛΟΙ πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε τήν Ειρηνική μας επανάσταση και να σάς αποτινάξουμε επιτέλους από τίς πλάτες μας!!
Συγνώμη και πάλι ρε φιλαράκια , δίκαιη αγανάκτηση είναι .
andreasL, εύχομαι στήν κορούλα σου , ο καλός Άγιος Βασίλης να μπορεί να της φέρνει πάντα ότι ζητήσει ,
Φιλικά ,
Jason
συμφωνω με τον mangelano απολυτα...θα κανουμε το σκατο παξιμαδι για αρκετο καιρο...αλλα ετσι οπως τα κανανε (καναμε?) δεν βλεπω αλλη λυση...
ενταξει υπαρχουν και οι λυσεις του τυπου "εξω απο την ΕΕ" απο τα αριστερα κομματα αλλα, ειλικρινα, θεωρειτε εσεις μια τετοια λυση βιωσιμη? και προερχομαι και απο αριστερη οικογενεια να φανταστειτε, και οταν τα ακουω αυτα μου ερχεται να γελασω και να κλαψω μαζι.
σε παρεες οταν συζητουσαμε για το μπαχαλο της Ελλαδας γενικα, η μονη λυση στην οποια καταληγαμε αστειευομενοι, ηταν το να ερθουν Σουηδοι πολιτικοι και να μας κυβερνησουνε...και καταληγαμε οτι μαλλον και αυτους, σαν τα μουτρα τους θα τους κανανε οι δικοι μας 300...
να τελικα που ερχονται οι ξενοι (οκ δεν ειναι Σουηδοι) να βαλουν μια ταξη επιτελους, μπας και μετα απο (αρκετα) χρονια, δουμε μια ασπρη μερα
Εμεις φταιμε ρε σεις... και μην με πειτε κοματοσκυλο η λαμογιο... Γιατι ημουν και εγω καποτε μαλακας... Φταιμε που επι 2 τετραετιες δωσαμε εδω την ψηφο μας....
http://troktiko.blogspot.com/2010/05...post_5336.html
Οτι γινοταν τοσα χρονια στην Ελλαδα θα γινει το ιδιο και τωρα...το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ!
Απλα να πω οτι απο τα 18 μου που ψηφιζω (ειμαι 27 τωρα) τους ριχνω ακυρα, μουτζες, βρισιες κ.τ.λ . Ουτε κατα διανια για λευκο! Απαταιωνες, ψευτες, και παρτακιδες. Ποτε δεν υπολογισαν τον απλο Ελληνα πολιτη και φυσικα θα υπαρξει τιμημα καποια στιγμη απο εμας για την χωρα αυτη. Δεν θελω να πω κατι παραπανο, νομιζω η αγανακτηση μου εκφραζεται και με τα ολιγα αυτα. Κουραγιο και ελπιδα ειναι οι λεξεις που χρειαζεται η δικη μας η πατριδα...
Προφανος θα θυμαστε τι ειχε ξεσπασει με τους κουκουλοφορους πριν λιγο διαστημα στην χωρα μας, πιστευω οτι αυτο δεν ηταν ουτε η αρχη!
Αγαπητέ φίλε Ιόνιο δεν νομίζω να φταις για το δημοσιονομικό έλλειμα της Ελλάδας ούτε για το πάρτι των Ολυμπιακών αγώνων, το C41 και ότι άλλο περιλαμβάνει η μακροσκελής λίστα της τρελής λεηλασίας αυτού που ονομάζουμε δημόσιο χρήμα! Όλοι ψηφίσαμε άλλοι από ιδεολογία, άλλοι από ιδεολογία με ολίγον συμφέρον, άλλοι με σκέτο συμφέρον! Δεν θα πληρώσουμε όλοι το ίδιο! Και εδώ είναι ο μεγάλος θυμός που είπε ο φίλος παραπάνω.
Δεν μπορεί να βγαίνουμε μια παρέα να διασκεδάσουμε και δυο τρεις να σηκωθούν και να κεράσουν τα γκομενάκια απέναντι, να πάνε οι σαμπάνιες και τα λουλούδια σύννεφο να κάτσουν μαζί τους, να φύγουν μαζί τους για κρεββάτι και οι υπόλοιποι που μείναμε στην παρέα να πληρώσουμε τον λογαριασμό!!!. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την πολιτική, απλά τώρα είναι η ώρα του λογαριασμού και όσο η τσέπη είχε λεφτά κάναμε τα στραβά τα μάτια γιατί βολευόμασταν όλοι άντε και με λίγο σαμπάνια αν περίσσευε, τώρα όμως έχει πέσει πείνα και πανικός και όλο αυτό γίνεται θυμός!
Επαναλαμβάνω όμως δεν μπορεί να φταίει ο λαός για το δημοσιονομικό έλλειμα, σε καμία περίπτωση!!! Ήθελε μεγάλη προσπάθεια παραγματικά για να φτάσει η χώρα μας σε τέτοια κατάσταση και πραγματικά παραείμασταν ζώα τόσα χρόνια για να μην καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευλογημένοι άνθρωποι ώστε να δουλεύουμε από λίγο εως καθόλου και να περνάμε καλά, δεν μπορεί κάθε προεκλογική συγκέντρωση να μας περιέγραφε μια ιδανική Ελλάδα και εμείς να χειροκροτάμε το τέλειο μέλλον! Αυτό όμως δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοια οικονομική εξάρτηση σε επίπεδο κράτους από άλλα κράτη ή χρηματοοικονομικά τραστ! Αυτός ο ανελέητος δανεισμός από όπου έβρισκε η χώρα μας για να μαγειρέψει τους δείκτες της δημιούργησε αυτή την κατάσταση! Και όλα αυτά γίνανε μίζες, βίλες, ταξίδια΄και τρελό φαγοπότι!!!!!! Εδώ είναι λοιπόν το έγκλημα σε αυτό το επίπεδο και στις θέσεις του δημοσίου γιατί όσους περισσότερους έβαζε ο πολιτικός στο δημόσιο τόσους περισσότερους ψήφους έπερνε, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε για να ξαναβγεί...να ξαναφάει!!!
Εμείς δεν ξέρουμε πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε στο μισθολόγιο, και οι βουλευτές που τους έχουν διορίσει αρνούνται περικοπές http://www.cgp.gr/index.php?option=c...2812&Itemid=27 από τον 15ο τον 16ο και δεν ξέρω και εγώ από που αλλού πληρώνονται για να μας φαληρίζουν κάθε μέρα.
Ε όχι λοιπόν αυτό το χάος δεν οφείλεται μόνο στην ψήφο πίστεψέ με, γιατί αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια και ένα απλό παράδειγμα είναι ο Χριστοφοράκος, απόδειξη τρανή ότι όλη η πολιτική σκηνή είναι καλοπληρωμένη και καλοταισμένη και δεν δύναται να ομιλεί! Δεν είμαι σαφώς υπέρ της αναρχίας αλλά πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή η Δημοκρατία να αναθεωρήσει της αντοχές της αλλά και της ανοχές της. Για αρχή μπορούν οι αξιότιμοι κύριοι 300 να μην πληρωθούν για 12 μήνες και τα χρήματα αυτά να πάνε για τους χαμηλοσυνταξιούχους σε ένα δείγμα καλής θέλησης! ούτως η άλλως δεν έχουν καθημερινά έξοδα γιατί εμείς τα χαιβάνια τους τα παρέχουμε όλα δωρεάν για να μας διοικούν...συνετά! Τηλέφωνα, αυτοκίνητα κινητά,σπίτια, καύσιμα, λουλούδια κλπ!
Επίσης στα πλαίσια των θυσιών που πρέπει να υποστούμε όλοι οι <απλοί> ας δοκιμάσουν και οι 300 κανένα ταξιδάκι εκτός αεροπλάνου και λιμουζίνας με την ωραία μας συγκοινωνία! Αρκετά με τα γαμησιάτικα!!!
Α και ένα τελευταίο! Πρίν δώσουμε όλοι ότι μας απέμεινε ας ανοίξουν και αξιότιμοι κύριοι πολιτικοί τα πόθεν έσχες τους μέχρι 2ου βαθμού συγγένεια από το 81 μέχρι σήμερα!
Είμαι ρομαντικός ε???
Όχι Θυμωμένος είμαι και αγανακτισμένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθω συνυπεύθυνος για το ΔΝΤ φίλε Ιόνιο!
Aνδρέα το πρωί άκουσα στο ράδιο ότι οι βουλευτές πληρώνονται ,εκτός το μισθό τους κλπ,και την κάθε συνεδρίαση 250 ευρώ(κάθε μέρας)και επειδή μία τη μέρα δε φτάνει δικόπτουν για μεσημεριανό και το απόγευμα συνεχίζουν,έτσι χρεώνουν τους ''πλούσιους''(βλέπε εμάς),δύο συνεδριάσεις τη μέρα ,δλδ 500 ευρώ!!!!!!
Πεινάνε τα παιδάκια μας εκεί στη ''(Κ)ουλή''!!!!να τα βοηθήσουμε ρε παιδιά,να πουλήσουμε τα ''πανάκριβα'' stilo μας να μη νοιώθουμε και τύψεις!!!
Το παραδοξο ειναι το εξης στην Ελλαδα οπως τονισε κ ενας γερμανος οικονομικος συντακτης.Ολοι ξερουμε ποιοι φταινε κ αντι να φανε καμια πετρα στο κεφαλι οταν βγαινουν απο την βουλη καθομαστε κ τους ακουμε για τα νεα μετρα.
Μολις βρω το βιντεο θα το ανεβασω μονο κ μονο για να δειτε την απορια του γερμανου πως δεν λιντσαραμε ακομα κανενα πολιτικο.
Η τοποθέτηση - ανάλυση του andreasL είναι απλά Συγκλονιστική !! Αν όλοι μας πιστεύω , κατορθώσουμε να δούμε τα πράγματα κάπως έτσι , τότε ίσως να έχουμε μέλλον . Πολλά παιδιά εδώ μέσα στό Forum , από την δίκαιη αγανάκτησή τους , διατυπώνουν κάποιες απόψεις που μπορεί να χαρακτηριστούν "ακραίες" ( για αυτό πού αξίζει βέβαια στούς 300 γκάγκστερ και όχι μόνο , τίποτα δέν είναι ακραίο ) , αλλά θεωρώ ότι κανένας μας δεν έχει ένστικτα βίας , γιατί έτσι τού γουστάρει ! Γιαυτό έχω να καταθέσω μια πιό ήπια και "πολιτισμένη" σκέψη , πού μπορεί να βοηθήσει και τήν κατανάλωση και τίς θέσεις εργασίας !! Λοιπόν , μην αφήσετε στά ράφια ντομάτες , γιαούρτια , αυγά και όλα τα συναφή πού μπορεί να εκσφενδονιστούν , και όπου βλέπετε , ξέρετε ποιούς , ρίχτε αλύπητα!! Τούς αχρείους , μας κάνανε να σκεφτόμαστε πράγματα πού ούτε να τα φανταστούμε δέν θέλαμε !!
Γειά σας φιλαράκια , ότι και να γράψετε έχετε δίκιο και πρώτα από όλα ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!
Jason