Απάντηση: O ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΧΑΛΚΑΣ!!:)
Παράθεση:
εκανα κι εγω το πρωτο βημα...αρραβωνιαστηκα !! Παντως ειναι μια υπεροχη εμπειρια και περασαμε τελεια!!
Σηκωτο με πηγανε για υπνο!!:laughing:
Δειτε και μερικες φωτογραφιες...
...άγνοια κινδύνου το λέω εγώ!:)
Να ζήσετε, καλή υπομονή να έχετε και όλα θα πάνε καλά! Θυμίσου οτι τρέχεις μαραθώνιο πλέον και όχι κατοστάρι...οπότε χαλαρά και με ψυχραιμία. Να κάνεις μια ευτυχισμένη οικογένεια και να δεις οτι ίσως τα πράγματα γίνουν πιο καλά, πιο γεμάτα στην ζωή σας!
Και πάλι κάθε ευτυχία! :)
Ευχαριστουμε παιδια!!! Να ειστε καλα!! σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες!! Μαραθωνιος τωρα οπως ειπε και ο Ανδρεας..αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι!!
και οι κινδυνοι πολλοι...ειδικα η παντοφλα...:jump1:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Ευχαριστουμε παιδια!!! Να ειστε καλα!! σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες!! Μαραθωνιος τωρα οπως ειπε και ο Ανδρεας..αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι!!
και οι κινδυνοι πολλοι...ειδικα η παντοφλα...:jump1:
Γι'αυτό μην αγοράζεις τσόκαρα,παντοφλάκια πάνινα μόνο να χεις το κεφάλι σου ήσυχο και ακαρουμπάλιαστο!!!!!
χιχιχιχιχιχιχιχιχι
χαχαχα...ευτυχως που δεν φοραει και μεγαλα τακουνια να ποναει περισσοτερο!!!:jump1:
εγω δεν αραβωνιαζομαι ρε..αν της το πω και δεν θελει τι κανω??τσαμπα τα λεφτα απο το δαχτυλιδι ...χαχαχααχα ασε που φωραει και τακουνια μπορει να φαω καμια τακουνια..αχχααα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
εγω δεν αραβωνιαζομαι ρε..αν της το πω και δεν θελει τι κανω??τσαμπα τα λεφτα απο το δαχτυλιδι ...χαχαχααχα ασε που φωραει και τακουνια μπορει να φαω καμια τακουνια..αχχααα
...εσύ πες της οτι σε ζήτησε σε γάμο μια άλλη...να δεις τι παιζει! :) Αν αστράψει και βροντήξει ρίξε το μονόπετρο στην σαμπάνια (ελληνική και καμία σχέση με της ταινίας)! Αν μείνει ανέκφραστη και απαθής...αυτή χάνει! :)
όπως και να έχει κερδισμένος θα είσαι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
...εσύ πες της οτι σε ζήτησε σε γάμο μια άλλη...να δεις τι παιζει! :) Αν αστράψει και βροντήξει ρίξε το μονόπετρο στην σαμπάνια (ελληνική και καμία σχέση με της ταινίας)! Αν μείνει ανέκφραστη και απαθής...αυτή χάνει! :)
όπως και να έχει κερδισμένος θα είσαι!
χαχα...σωστος ο Ανδρεας....α και παιδες σαμπανια προτιμηστε τη MARTINI...φτηνη και πολυ καλη....γιατι εμενα η δικια μου ηθελε να παρουμε MOET που ειχε 45-50ευρω....ενω με 15 ευρουλακια..ηπιαμε πολυ καλυτερα τη μαρτινι....αλλιως στο λαιμο θα μου καθοτανε...:hehe:
και μη με πειτε τσαμπατζη...γιατι δωσαμε συνολικα καμια 300αρα για ποτα...:ninjafella:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
χαχα...σωστος ο Ανδρεας....α και παιδες σαμπανια προτιμηστε τη MARTINI...φτηνη και πολυ καλη....γιατι εμενα η δικια μου ηθελε να παρουμε MOET που ειχε 45-50ευρω....ενω με 15 ευρουλακια..ηπιαμε πολυ καλυτερα τη μαρτινι....αλλιως στο λαιμο θα μου καθοτανε...:hehe:
και μη με πειτε τσαμπατζη...γιατι δωσαμε συνολικα καμια 300αρα για ποτα...:ninjafella:
Που να έπαιρνες και crystal
300 ευρω σε ποτα??εσυ τιν μεθυσες για να σου πει το ναι???χαχααχαχα
χαχαχα...ασε ηρακλη...εγω μεθυσα μονος μου τελικα....για να μην καταλαβαινω τι εκανα....σηκωτο με πηρανε το πρωι...:yikes: