Απάντηση: Οι μετκινήσεις μετά την μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Ενταξι δε μπορουμε να τα εχουμε ολα .
εδω εχει πηξει το ματι μου σε τερατα αμερικανια που ειναι καταποιονες αλλα ειναι εδω που και οι παραδες ειναι αλλιωτικοι και τα Φραγγα πολλα.
εκειστο Ελλαδα που δεν εχει φραγγα περνεις ενα ταπεινο Fiat Stilo Abarth και εισαι αρχοντας και ποιανεις και 270 με λιγα πραγματακια αλλα αμα δε το τρεχεις δε καιει.
Γειά σου Παντελή ,
Έχω μιά ένσταση : όταν έχεις ένα " ταπεινό " Fiat Stilo Abarth , δέν γίνεται να μήν τού πιείς το αίμα και τότε κλάφτε με !!!
Καλά να περνάς φίλε ,
Jason
Απάντηση: ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΊΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
εγω παντως ααυτο που παρατηρησα εδω και 3 βδομαδες λογω δουλειας ειναι οτι δεν παει η βενζινη και 3 ευρω,ο κοσμος εξαφανιζετε σαββατοκυριακο!
εχει εδω και 3 σαββατοκυριακα που η θεσσαλονικη ειναι νεκρη
Κατσε να τελειωσει το ''μαυρο χρημα'' και θα δεις... Ακομα κυκλοφορει στην αγορα αλλα οχι για πολυ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Κατσε να τελειωσει το ''μαυρο χρημα'' και θα δεις... Ακομα κυκλοφορει στην αγορα αλλα οχι για πολυ.
Γειά σου Richard ,
Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι η υπόθεση " μαύρο χρήμα " στή χώρα μας , καλά θα κρατεί Forever , γιατί πιστεύω ότι κανένας από τούς " ταγούς " μας , διαχρονικά , δέν είχε ούτε θα έχει τα " κουκούνια " να τελειώσει μιά κι έξω με αυτές τίς πληγές !.
Μακάρι να πέφτω έξω και να έχεις δίκιο εσύ !.
Φιλικά ,
Jason
διπλασε viper παρκαρισμενο το stilo μου ειναι πολυ ταπεινο φιλε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
διπλασε viper παρκαρισμενο το stilo μου ειναι πολυ ταπεινο φιλε.
Παντελή , μιλάμε γιά νορμάλ καταστάσεις και όχι για extreme ! Αυτοί πού μπορούν και έχουν Viper ( και δεν είναι oi πολλοί στόν πλανήτη ) , χ--στήκανε αν η βενζίνη έχει 2 ευρώ το λίτρο η 40 ευρώ το λίτρο ! Τέλος , το Abarth μόνο ταπεινό δέν είναι !!
Φιλικά ,
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Για το μαυρο συμφωνω Richard αλλα πιστευω οτι εν μερει η δυσκολια στις αγορες οφειλεται κ κατα ενα μερος στην "τρομοκρατια" που εχουν σπειρει εδω κ λιγο καιρο στον κοσμο.
Θυμαμαι αυτο το Mega που σπερνει πανικο σε καθε δελτιο..δεν ειναι να δεις ειδησεις..θα αποκτησεις ελκος..κ φυσικα φρεναρει κ τον κοσμο για αγορες κ να κυκλοφορησει το χρημα.Αποψη μου παντα..
κανοντας μια βολτα στη Λουκερνη για 5 ωρες με καφεδακι και φαγητο ειδα 42 μπεντλεη 8 ρολς ροης 500 Μ3,Μ5,Μ6 Ferrari ολα τα παντα λεμε 5 Viper 2 μαιημπαχ μερσεντες 17 πορσε παναμερα χωρια τα κοια αμαξακια που εχουμε και στα χωρια μας στην ελλαδιτσα .
οταν εχει ο ανθρωπος 1000000000000 μικρο λογαριασμο στη τραπεζα τι τον χαλαει να αγωρασει κιενα καλο αμαξακι ετσι για να κανι βολτα .
ειδα ρε παιδα Ferrari forano βαμενη μαυρο ματ με χρυσες δαγκανες και μαυρες ζαντες με διαμαντακια επανω και το καλητερο το οδηγουσε ενα ξανθο αγγελακι ποιο πολλα δε λεω .
ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
δε θελω να γυρησω πισω δε θελω
κανω ολες τις δουλειες και με εκπτωση δωρω ενα πλησημο το τετρατροχο εργαλειο.
Απάντηση: Οι μετακινήσεις μετά την μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων
Eμείς εδώ στην Κρήτη θα πληρώνουμε τα πιο ακριβά τέλη δλδ.,εντάξει δικαιολογείται άλλωστε από το '' κορυφαίο '' οδικό δίκτυο που έχουμε εδώ κάτω!!!!!!
ναι λιγο η αισχροκερδια,λιγο τα τρελα μεταφορικα για τα καυσιμα και το 2ευρω φαινεται σιγουρο για Κρητη..