Απάντηση: MEΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Με κανονική οδήγηση και μέτριο φορτίο , κίνηση μέσα στήν πόλη , αρκετή χρήση τού κλιματισμού , η κατανάλωση κυμαίνεται από 11 εως 13 λίτρα ανά 100 χλμ . Είναι το 1,6 Dynamic .
Όσα 1,6 γνωρίζω , περίπου εκεί κυμαίνεται η κατανάλωσή τους μέσα στήν πόλη ( Αθήνα ) . Στό ταξίδι η κατανάλωση πέφτει γύρω στά 7 με 7,5 λίτρα ανά 100 χλμ . Αυτά από εμένα ,
Γειά χαρά σε όλους ,
Jason
Για Αθήνα μιλώντας, αλλά όχι κίνηση μέσα στο κέντρο, είμαι κάτω από 10 (συνήθως παίζει 9,5 με 9,7), μέτριο φορτίο κίνηση κυρίως Νότια προάστια και βόρεια. 1,6 Dynamic
Εμενα παίζει στα 9.0 στην πολη κ 7.5 εθνικη
Aντε πάλι τα ίδια!!!!!!!!!!! χεχεχε
1,2 247.000 self service και μια φορά το χρόνο στην αμαμημενη fiat για διαγνωστικο μέση 6,9-7,1 (τα περισσότερα Εγνατία με χαλαρούς ρυθμούς) αλλά καθημερινά 200 χλμ τουλάχιστον! Πού και που διαολίζομαι με κανα golf και τρώει καμτσίκι αλλά αυτό εκεί!
Αφου το είπαμε!!! Αν θέλεις οικονομικό, γκαζιάρικο (καλά μην βαράτε) και τίμιο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε 1,2! Value for money every day! To πιασες το υπονοούμενο Μιχαλάκη? :) :) :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
1,2 247.000 self service και μια φορά το χρόνο στην αμαμημενη fiat για διαγνωστικο μέση 6,9-7,1 (τα περισσότερα Εγνατία με χαλαρούς ρυθμούς) αλλά καθημερινά 200 χλμ τουλάχιστον! Πού και που διαολίζομαι με κανα golf και τρώει καμτσίκι αλλά αυτό εκεί!
Αφου το είπαμε!!! Αν θέλεις οικονομικό, γκαζιάρικο (καλά μην βαράτε) και τίμιο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε 1,2! Value for money every day! To πιασες το υπονοούμενο Μιχαλάκη? :) :) :)
Η μαγική πρόταση!!! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
Το 'πιασα...
Και γκαζιάρικο και γκαζιάρικο (το "ζ" με "βλ")
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
....
1,2 247.000 self service και μια φορά το χρόνο στην αμαμημενη fiat για διαγνωστικο ...
Για ποιο λόγο ακριβώς πας στη Fiat μια φορα τον χρόνο???
Παράθεση:
Για ποιο λόγο ακριβώς πας στη Fiat μια φορα τον χρόνο???
Ετήσιο συνέδριο διαμαρτυρίας για τις τιμές στα service και ανταλλακτικά! :)
Το βάζω στο διαγνωστικό και κάνω έναν γενικό έλεγχο! Είπαμε self service αλλά κάθε μέρα είναι στον δρόμο το αμάξι, δεν είμαι και μηχανικός, μπορεί να μου διαφεύγει κάτι! Τα μαμησιάτικα προσπαθώ να γλιτώσω (λάδια, φίλτρα, μπουζί, φρένα, λάστιχα, κλπ) αυτό δεν σημαίνει οτι το αμάξι δεν θέλει κοίταγμα ...γενικώς!
1,2 me 235000xlm
7.8l/100km μέση κατανάλωση μικτού κύκλου.
1,2 με 185,000χλμ 6,9/100
Καλό θα ήταν οι φίλοι που γράφουν για τίς καταναλώσεις , να μας λένε και σε τι διαδρομές κινούνται και με τι φορτία , ( όπως π.χ έχω κάνει εγώ , ) γιά να μπορούμε να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα πού θα βοηθήσουν κάποιους να καταλάβουν αν κάτι δέν πάει καλά στο Stilo τους .
Χαιρετώ ,
Jason