Μμμ ωραίο Μπάμπη να το χαίρεσαι!!!Καλά σβουρίδια και..ρίχνε καμια σταγόνα τεκίλα στο ρεζερβουαρ μην μου το αφήνεις στεγνό και μην το πλένεις κάθε μερα!!Magelanos άκουσες το παχύ το Λάμδα???
Μπάμπης..όποτε έρχομαι θα πίνουμε κανένα σνηνάκι ε?
Printable View
Μμμ ωραίο Μπάμπη να το χαίρεσαι!!!Καλά σβουρίδια και..ρίχνε καμια σταγόνα τεκίλα στο ρεζερβουαρ μην μου το αφήνεις στεγνό και μην το πλένεις κάθε μερα!!Magelanos άκουσες το παχύ το Λάμδα???
Μπάμπης..όποτε έρχομαι θα πίνουμε κανένα σνηνάκι ε?
Τί μάρκα είναι το "κοκκινάκι" της φωτογραφίας?
Δώσε μας μερικές "τεχνικές" λεπτομέρειες...
να το βαφτησουμε ''Φιατ'' για να ειναι τις παρεας
καλοταξιδο Μπαμπη.
τι εχει πανω το S13 και κοστιζει 40κ??? καλοσβουριχτο να ειναι παντως, και αν σε ενδιαφερει οτιδηποτε απο μοτερ-σασμαν κατευθειαν απο Ιαπωνια πες μου να σου δωσω τηλ (οχι τηλ Ιαπωνιας, τηλ του μηχανικου μου που πηγαινα το rx7 μου και κανει εισαγωγη τα παντα σε πολυ καλες τιμες)
Μπαμπη καλοσβουριχτο!!!!!Δεν ειναι Stilo αλλα ειναι του Μητσου και εχει πολυ σημασια αυτο!!!
Σαλλονικιωτικο είναι το Nissan Σαλλονικιωτικο!
Αλλά μάλλον θα του αλλάξω πινακίδες γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορεί ροζ αμάξι με Σαλλονικιωτικες πινακίδες…
Αν θα το χαίρομαι λέει ….
Νομίζω ότι αντί για δοχείο αναθυμιάσεων θα βάλω μια φιάλη τεκίλα να τραβήξει αυτό τις αναθυμιάσεις και να πηγαίνει διπλωμένο…..
Όσο για τα σφηνάκια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟ KAI VERONE ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΕΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ->
http://www.youtube.com/watch?v=nGpiHhsjycg
Nissan 200sx RB25DET μοτερ
Fiat RB…
Ευχαριστώ παντελή αλλά δεν πιστεύω να κάνω ταξίδια με αυτό καλά διπλώματα…
Έχει πραμα φίλε θα το δεις από κοντά και θα καταλάβεις.
Ευχαριστώ για τις ευχές
Ευχαριστώ Γιάννη…
Βέβαια έχει σημασία …
Δεν μας είπες όμως Μπάμπη το Abarth σου ποιος το πηρε?
γκουχ γκουχ....γκαχ!!!αααααααααααααααααψου!!!!!