έχει 6 αερόσακους όσο για τα αλλά 2 που αναφερες είναι έξτρα σε όλα τα stilo αν τα παράγγελνες όταν το αγόραζες δεν κάνει τα έξτρα το abarth στο λέω μια κ είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απλά δεν γνωρίζω της διάφορες εξωτερικά σε αυτό το αμάξι
Printable View
έχει 6 αερόσακους όσο για τα αλλά 2 που αναφερες είναι έξτρα σε όλα τα stilo αν τα παράγγελνες όταν το αγόραζες δεν κάνει τα έξτρα το abarth στο λέω μια κ είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απλά δεν γνωρίζω της διάφορες εξωτερικά σε αυτό το αμάξι
πχ η 1,4 dynamic) afto exw
Παιδια δεν ηξερα το παλικαρι τι μοντελο εχει... απο το 2006 απο οσο ξερω καταργηθηκαν οι dynamic εκδοσεις ( μαζι και η εκδοση 1,6) και εβγαιναν μονο οι city... Και με 4 αεροσακους... οι 6 ηταν με παραγγελια... Επισης για τον φιλο AlexCorfu ρωτησε πια ειναι η διαφορα με το δικο του... γιαυτο ειπα το CC+Parking Sensor γιατι σε ολα τα Abarth δεν ειναι εξτρα και κατοπιν πααγγελιας αλλα στον στανταρ εξοπλισμο. Βεβαια ειναι και αυτα που ειπε ο Μιχαλης.
Αν δεν λάβατε το μήνυμα κ.alexcorfu(δεν είμαι και εξπέρ με τα pc) να γράψω κι εδώ: Νομίζω μας κάλυψε η παρέα...
δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου γιατί ρωτώ για της εξωτερικές διάφορες μια κ δεν έξω δει abarth από κοντά. γιατί εξωτερικά είναι ολόιδιο με το δικό μου 1,4 dynamic .και αν υπάρχουν σήματα αντί για φιατ. λάθος μου που δεν ανάφερα τον τύπο του stilo που έxω. είμαι νέος εδώ sorri
Μια μεγαλη διαφορα ειναι τα μαμα Parking Sensors και τα μεγαλυτερα Φρενα.
ρωτώ για της εξωτερικές διάφορες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι βρε φιλε μου αυτες που σου λεω τι ειναι?
ABARTH σήματα φοράνε τα αυτοκίνητα του εργοστασίου ABARTH δηλ. τα τωρινά (GRANDE ABARTH,500,PUNTO evo).Το stilo έχει σήματα FIAT και ένα διακριτικό ABARTH στο πίσω μέρος.Εξωτερικά πάντως δεν ξέρω για κάτι ποιο συγκεκριμένο,αυτά που γράφει ο κ.Ionio-Zante είναι πολύ σωστά...τώρα θα πω κάτι αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθώ...πιστεύω ότι φαίνεται διαφορετικό (μου το έχει πει και ένας φίλος)
και δεν ξέρω που οφείλεται :).Αποπνέει άλλον αέρα (χιχιχι).
Πάντως το λέω ξανά τα stilo είναι όμορφα(πόσο μάλλον τα ωραία περιποιημένα)...
μα συγνώμη όταν κοιτάς ένα αμάξι δίπλα σε ένα άλλο βλέπεις της δισκόπλακες και τους σένσορες !!!! μην με παρεξηγείς