Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Και εγω μεσα... Ενα δικλινο. Να μας δωσει λογαριασμο να βαλουμε την προκαταβολη... Κατα προτημηση Alpha Bank. Το συγκεκριμενο χωριο εχει και ενα πολυ ωραιο μνημιο... Μια Παλια τριτοξη πετρινη γεφυρα...
Απάντηση: Επιλογή Ξενοδοχείου για την 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Ζαγοροχώρια 2010
Υπάρχει ένα θέμα με τα δωμάτια.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι άψογο από ότι φαίνεται στις φώτο, και η τιμή που μας έχει δώσει είναι φοβερή, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει τελικά μέχρι 10 ζευγάρια.
Το πρωί που μίλησα του ανέφερα ότι θα είμαστε από 10 έως 15 ζευγάρια και δεν μου είπε κάτι περί αυτού.
Ο s6-sot πρόσεξε κάτι που εγώ δεν είχα προσέξει, ότι δηλαδή έχει μόνο 10 δωμάτια.
Ύστερα από επικοινωνία μου πριν από λίγο, δεν κατάφερα να μιλήσω με τον υπεύθυνο αλλά με κάποια άλλη που μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι ο υπεύθυνος διαχειρίζεται και κάποιο άλλο ξενοδοχείο.
Αύριο θα επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο να με ενημερώσει.
Καταλαβαίνω ότι καλό θα είναι να βρούμε κάπου να είμαστε όλοι μαζί, αν και θα μπορούμε να βρισκόμαστε στο lobby.
Να αρχίσω να ψάχνω για κάτι άλλο (τόσο καλό και οικονομικό δεν θα είναι σας το λέω) ή να επικοινωνήσω αύριο να μου πει στοιχεία για το 2ο ξενοδοχείο και βλέπουμε..?
Επικοινώνησε μαζί του και δες τι θα σου πει για το 2ο και το συζητάμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Επικοινώνησε μαζί του και δες τι θα σου πει για το 2ο και το συζητάμε...
Συμφωνω με τον προλαλησαντα. +100
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΣΕ ΥΠΕΡΛΟΟΥ SEASON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O TYΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!
ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ!!! ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!!!! ΠΟΤΕ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΓΟΡΑΡΑΧΩΒΑ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ!!! ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ!!!!!! ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!!!! ΠΟΤΕ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΓΟΡΑΡΑΧΩΒΑ!!!!
Γιατί δεν το αναλαμβανεις εσυ ρε Νίκο τότε;
Αν σου φαίνονται πολλά απλά κανε μια αντιπρόταση...μην φωνάζεις απλά για να φωνάζεις.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ?ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ?ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΛΕΩ ΓΩ ΚΑΤΑ ΠΗΛΙΟ ΜΕΡΙΑ? ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ!!!