Μάλλον δικαιώθηκες πλήρως !!
Η "συνταρακτική" αποκάλυψη είναι μιά τεράστια μπούρδα πού δέν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στήν ανθρωπότητα , και σκοπό έχει τα όσα προανέφερες και κάμποσα ακόμα .
Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι σκεπτόμενοι άνθρωποι .
Jason
Printable View
Δηλαδη προσφερουν περισσοτερα στην ανθρωποτητα οι κατασκοπευτικοι δορυφόροι ας πουμε... και μερικά άλλα που απασχολουν τη NASA...
Εκτός βέβαια αν θεωρείς ότι και η ύπαρξη της NASA ειναι άχρηστη...
Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω, για την ΒΙΟΛΟΓΙΑ η ανακάλυψη ειναι αρκετά σημαντική...
Φίλε συνφορουμίτη , καλημέρα . Η κατάθεση μιας προσωπικής μου άποψης η οποία αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στην « συνταρακτική » αποκάλυψη της NASA , ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι ποια σχέση μπορεί να έχει με κατασκοπευτικούς δορυφόρους και για το αν είναι η όχι χρήσιμη η NASA , όπως με ρωτάς. Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκα καθόλου στα συγκεκριμένα θέματα τα οποία εγώ προσωπικά ουδόλως συσχετίζω .
Τελειώνοντας εμμένω στην θέση μου ότι η ανακάλυψη ενός βακτηρίου που ζεί μέσα σε μια δηλητηριασμένη λίμνη , δεν είναι τίποτα το συνταρακτικό ούτε προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα . Χωρίς να είμαι βιολόγος , μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στα απύθμενα των ωκεανών π.χ και σε συνθήκες πού θα διέλυαν τα πάντα σε κλάσμα χιλιοστών του δευτερολέπτου , υπάρχουν μορφές ζωής που ούτε να διανοηθούμε δεν μπορούμε. Δεν χρειάζονται λοιπόν φανφάρες και συνεντεύξεις τύπου και μάλιστα της ….NASA για να ανακοινωθεί στην ανθρωπότητα η ανακάλυψη ενός…..βακτηρίου , όταν άλλες πραγματικά συγκλονιστικές ανακαλύψεις πού προσφέρουν τα μέγιστα στον παγκόσμιο πληθυσμό , περνούν στα « ψιλά » . Δεν πείθομαι λοιπόν ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν ήταν μια ακόμα σκόπιμη « αμερικανιά » με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από κάτι που τους « καίει » πραγματικά και όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό .
Ευτυχώς πού οι περισσότεροι δεν « τσίμπησαν » .
Πάντα με καλή διάθεση ,
Jason