Σιγά και θα τα πάρω τα λεφτά. Θα δω τι μπορώ να κάνω με την ασφαλιστική μου...
Σήμερα με το φως της ημέρας φανηκε ότι το ένα λάστιχο πέταξε και βυζούνι... καλά πάμε. Και ακόμα σε συνεργείο δεν μπήκε.
Printable View
Σιγά και θα τα πάρω τα λεφτά. Θα δω τι μπορώ να κάνω με την ασφαλιστική μου...
Σήμερα με το φως της ημέρας φανηκε ότι το ένα λάστιχο πέταξε και βυζούνι... καλά πάμε. Και ακόμα σε συνεργείο δεν μπήκε.
Είσαι και σεξουαλικός τύπος τι ήθελες να πέταγε!Παράθεση:
το ένα λάστιχο πέταξε και βυζούνι
Πήγαινε στο σημείο κάνε αναπαράσταση (πριν προλάβουν και κλείσουν την τρύπα τσσσσσσσσσσ) φώναξε το περιπολικό, κάνε μια επιτόπια έκθεση να καταγραφεί στο δελτίο συμβάντων! Τα συνεργεία αναδουλειά έχουνε! Ζήτα μια εκτίμηση (με αρκετή ζημιά αυτή που θα πάθαινε ένα γερμανικό...λέμε τώρα), πήγαινε σε ένα φίλο δικηγόρο (και αυτοί μύγες βαράνε) και δωστου το 40 % να το κυνηγήσει με τα έξοδα δικά του! Έτσι κατορθωνεις 2 πράγματα Α) Νιώθεις ότι δε σε πήδηξαν ατιμώρητοι Β) Βγάζεις ένα ποσό εξτρά για την όποια βλάβη και ...παίρνεις ένα από αυτά τα διαολεμένα τα 1200 άρια!
Πέρα από την πλάκα μην το αφήσεις Μιχάλη, έχει καταντήσει μαμακία το ζήτημα με τις λακούβες! Και όσο φυλάγεσαι...τόσο χαλιέσαι ,,,και εσύ και το αμάξι!
Φιλιά!~
Δυστυχως το αφησα...
Εκανα και την πρωτη επισκεψη στο συνεργειο. Ζαντα και λαστιχο παθανε ζημια...
Ψαλιδια ακραξονια, μπαλακια σκατακια δειχνουν οκ.
Βαλαμε τα μπρος πισω (ηταν καιρος αλλωστε) αλλα τραβαει ακομα.
Θελει ευθυγραμμιση.
Αυτό το Σάββατο πάμε για επισκευή ζάντας. Για το λάστιχο σκούρα τα πράγματα.
Από βδομάδα και η ευθυγράμμιση.
Υπομονή και θα σιάξει το μωρό!!!!!
ρε συ, απο ποια μερια επεσες στην λακουβα ? Δοκιμασες να το ριξεις κ απο την αλλη να σιασει ?
Ας επαναφέρω το θέμα του Μιχάλη μιας και μετά από αλλαγή δεξιού ακρόμπαρου, σήμερα έδωσα για επισκευή τη ζάντα που είχε γίνει σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης...
Ο υπεύθυνος ήταν μια λακούβα στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο (όσοι γνωρίζουν)... Για την ακρίβεια ήταν ο τάφος του Μεγαλέξανδρου καμουφλαρισμένος με άσφαλτο... Ευτυχώς για την ώρα, πίσω δεξιά δείχνει μια χαρά, οπότε ας ελπίσω πως τη γλιτώσαμε σχετικά φθηνα με ακρόμπαρο/ζάντα/ευθυγράμιση.
Τα πα και ησύχασα!! :rant2:
...ναι , αλλά δεν έριξες τα σχετικά γαλλικομπινελίκια που " δίδαξε " ο δάσκαλος που άνοιξε το πόστ . !!!!....οι κ@ργι@ληδες του κερατά .καταστρέφουν τις περιουσίες του κοσμάκη και τίποτα δεν τους ακουμπάει !!!!...είμαι άγρια παθών και ξέρω..έχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόμα στα δικαστήρια είμαι /..Teo , περαστικά ρε φίλε ......
Άστα να πάνε, ευχαριστώ ρε φίλε... Τα μπινελίκια τα έριξα επιτόπου, καταλαβαίνεις τι έγινε! Η πλάκα είναι πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις πως αν δεν σου σκάσει κανένα λάστιχο (το είχα πάθει με το seicento) νομίζεις ότι τη γλίτωσες, μέχρι να πας στο συνεργείο... :nervy: