Βρε συ αυτο ειναι με 26αρες Ροδες... Δεν θα σε βολεψει... Ισα ισα που θα σε κουραζει στον δρομο... Προτιμησε 28αρες ή αλλιως 700c.
Printable View
παντως εγω ψαχνω ενα ποδηλατο για καθημερινη χρηση αλλα να μπορω να το παιρνω κανενα σκ σε κανενα δρυμο και να κανω ποδηλατο offroad σε κανενα μονοπατι και να μην μου σπασει. Οχι τιποτα τρελλο offroad.
Πάντως ρε παιδιά μην τρελαίνεστε κιόλας! Δεν ξέρω βέβαια τι χρήση το κάνει ο καθένας σας, αλλά αν είναι για κάποιες διαδρομές το καλοκαίρι και σχετικά περιορισμένη χρήση, δε νομίζω ότι χρειάζονται 700Ε για ένα ποδήλατο!!! Εγώ πάντως έχω ένα Atala WAP και το πήρα 300Ε. Όπου και πάλι τα θεωρώ σχετικά πολλά λεφτά για ποδήλατο. Βέβαια είναι και αναλόγως την χρήση. Εγώ πέρυσι κατέβαινα 2-3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον στην παραλία, κι έκανα 25-30χλμ κάθε φορά, με ρυθμό 18-20χλμ/ω. Το ποδήλατο μου ήταν μια χαρά.
Πάντως για τους gadgetάκηδες, υπάρχει και το SportyPal. Εγώ το χρησιμοποιώ από την αρχή. Έχει software για όλες τις πλατφόρμες των κινητών και είναι δωρεάν.
motobecan μια ιστορια παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδιλασιας .ειναι σχεδον ετοιμο ύστερα απο την ανακατασκευή που πραγματοποίησα μαζι με τη κόρη μου .
δεν ειναι το ποιο ελαφρη αλλα ειναι κατω απο 6 κιλα αγονιστικο ποδιλατο με αφθονη χριση αλουμινιου και και το μονο βαρη ειναι η ηλικια του .
εχω κανει απειρες διαδρομες με το ποδιλατο αυτο και επιδη εχω καλες αναμνησεις αποφασησα να το φτιαξω ξανα καινουργιο.
και ετσι πηρα τροχους νεας τεχνολογιας πολιπρισματικους με πλακε ακτινες σε μαυρο χρωμα και εβαψα το σκελετο σε μαυρο μεταλικο με πολυ περλα μεσα και ενω ειναι μαυρο στον ηλιο γινετε γκρη.
απλα τελειος συνδιασμος το ποιο κοριφαιο ειναι οτι τα αυτοκολιτα ειναι τα γνησια της motobecan που ολος τυχαιος τα βρηκα σε καταστημα στο Βολο πριν κλεισει.
χαχαχαχαχαχαχα
συμπερασμα τρεχτε να παρετε οσο ειναι καιρος κανα ποδιλατο γιατι σε λιγο δε θα κικλοφοραει τιποτα με κινητηρα εσωτερικης καυσης παραμονο πεινασμενοι ποδηλάτες χααχαχαχα ωρε πλακες που θα εχουμε.
Ε, άντε ε!
Με έχετε πριζώσει άγρια λέμε!
Ξαναισταινω το θεμα. Τωρα τελευταια βλεπω πολλη μοδα το ποδηλατο κανει κανεις? εγω δανειστηκα μερικες βδομαδες ενα Mountain και παιρνω ολη την παραλιακη εχει πολλη καλο μονοπατι. Ειμαι ακομα προς ψαξιμο αγορας αλλα μαλλον θα παρω απο εξωτερικο. Αν και εχω μαθει λιγα απο το λιγο ψαξιμο που εκανα πιστευω η τιμη για αυτο το συγκεκριμενο της canyon πρεπει να ειναι καλο. Επειδη δεν παω για downhill αλλα θελω ενα ποδηλατο που να μου αντεξει κανεναν υμηττο.
http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=2537
http://www.twospoke.com/images/1/can...one5-0-298.jpg
799 ευρω
Frame
Canyon New F6 Technology
Fork
RockShox Recon Silver TK Solo Air
Headset
FSA Headset
Rear Derailleur
Shimano Deore XT Shadow
Front Derailleur
Shimano Deore
Shifters
Shimano SLX 10-speed
Brake levers
Avid Elixir 1
Brakes
Avid Elixir 1
Hubs
Shimano Deore
Cassette
Shimano Deore 11-36 10-speed
Rims
Alex DP 20
Tyres
Schwalbe Nobby Nic 2.25“, Racing Ralph 2.25“
Cranks
Shimano Deore FC-M 522
Chainrings 42/32/24
Bottom Bracket
Shimano BB-ES 25
Stem Ritchey (31,8)
Handlebar
Ritchey Comp Riser 670/20 mm
Grips Canyon Bracelets
Saddle
Selle Italia Q-Bik
Seat post Iridium SL
Pedals
Wellgo Bärentatzen
Frame sizes S, M, L, XL
Colour deep black ano - white
Weight 12,60
Included in delivery
Tools
Canyon Torque Wrench
Pump
Canyon Shock pump
Frame protection Pure Cycling Neoprene chain stay protection
Handbook Canyon MTB handbook
Παντελή μόλις γυρίσαμε απο freeday!
39 χλμ!
Μιχαλακη είσαι μέσα στην επόμενη βόλτα φαντάζομαι!
εσεις τι τρακερ χρησιμοποιειτε? endomondo χρησιμοποιω και εχει πολυ αναλυτικες πληροφοριες. το γαματο ειναι σου στελνουνε οι φιλοι σου μηνημα μεσω του προγγραματος και αυτο το μετατρεπει σε ομιλια εχει πολλη πλακα δειτε εδω ενα παραδειγμα πχ. http://www.endomondo.com/workouts/sXcCD_LK7CA
Τελικα το πηρα με 720 κατεβασανε την τιμη μου ηρθε με μπολικα αξεσουαρ,τρομπα αναρτησης, εργαλειο δυναμοκλειδο, manual και cd. Πολλη καλο ποδηλατο και εντυπωσεις. με εντυπωσιασαν οι κολλησεις στο πλαισιο μιας και ειμαι στην δουλεια να κρινω. Παντως για τον ιδιο εξοπλισμο που ρωτησα σε 4-5 μαγαζια κατω απο 1,200-1,400 δεν το βρηκα. πολλη καλο value for money. Παντως τελικα καλυτερα να αγοραζεις απο εξωτερικο εδω περα χρεωνουνε παρα πολλη.
http://imageshack.us/a/img138/9760/7...6930553507.jpg
Uploaded with ImageShack.us
απο chainreaction εχει παραγγειλει κανεις? αποτι βλεπω στο ιντερνετ ειναι αρκετα γνωστο Online καταστημα. Παντως φτιαχνω τωρα ενα diy ξυλινο stand για να ειναι ορθιο και να του κανω σερβις πιο ευκολα. Απο διαδρομες εδω αθηνα κανω συνεχεια ολη την παραλιακη στα μονοπατια. Τωρα που κρυωσε ο καιρος θα δοκιμασω υμμητο που εχει μπολικα μονοπατια. Ειδα επισης σε φορουμ οτι υπαρχει ενα κτημα μεγαλο στον λοφο στην βαρη πολλη καλο για mountain.