Λέτε να βάλω AVA?
:hmmm:
Printable View
Λέτε να βάλω AVA?
:hmmm:
οχι ρε χαζο, Palmolive κανει τα χερια βελουδοοοοοοοο
Επειδή είμαι μανιώδης αγοραστής από EBAY , σας διαβεβαιώνω ότι τα top rated και τα 9,9 possitive feedback και όλα τα σχετικά, είναι μούφες και εντεχνιέντως φτιαγμένα !! Εχω φάει " σφαλιάρες " από top rated sellers ουκ ολίγες , και έχω αγοράσει τα καλύτερα πράγματα από πωλητές με χαμηλή σχετικά αξιολόγηση , που είναι φυσικό τουλάχιστον ότι δεν την έχουν " μαγειρέψει " την αξιολόγηση τους . Είναι θέμα τύχης τελικά η αγορές μέσω Internet , είναι να μη σού κάτσει η ανάποδη.
συγνώμη για το off topic ,
Jason
Φίλε jason ευτυχως κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει ως τώρα (φτου φτου)... Αντιθέτως εχω "φάει χώμα" από άγνωστους sellers... Και εγώ δικός σου, μανιώδης ebayer! Χεχε!
Σίγουρα όμως είναι θέμα τύχης...! :offtopic_gr:
επαναφερω το θεμα ξερει κανεις αθηνα που μπορω να βρω φτηνο κιτακι? βρηκα ενα με 17 ευρω αλλα ειναι απο μαγαζι με μηχανες θα παω να δω μηπως ειναι το ιδιο η σε μικροτερο μπουκαλι. Γενικως εχει κανεις υποψιν κανενα αλλο μερος?
Κιτ ΚΝ εννοεις το υγρο καθαριστικο για το φιλτρο με το σπευ λαδιου για μετα το καθαρισμα. Λοιπον ξερεις τι να κανεις; Καθαρισε το φιλτρο με ενα υγρο πιατων (κουζινας) και αγορασε μονο ενα σπρευ λαδι. Θα σου ερθει πολυ φθηνοτερα. Αυτο κανω κι εγω γι' αυτο στο λεω.
Στιλάτε πριν κανα μήνα πήρα το σετακι για Κ&N με 18 ευρώ από την Pαncar στο Γαλάτσι. Τώρα στο site όμως έχει διαφορετικές συσκευασίες. Εμένα ήταν σε κουτί και σε κλασσικού τύπου σπρέυ , οχι "πιστολάκι...
http://www.pancarshop.gr/index.php?t...ategory_id=609