Απάντηση: O Steve Jobs έχασε τη μάχη με τον καρκίνο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Παιδια... Ενταξει... και η μητερα Τερεζα καλη ηταν... Οπως και ο Γκαντι και ο Δαλαϊ Λαμα και ο Παπας... Αλλα Ειναι σα να μου συγκρινεται Formula 1 με Αστικο Λεωφοριο. Το αστικο πιο χρησιμο ειναι.
Ο Jobs ηταν κατι το ξεχωριστο στον κοσμο της τεχνολογιας. Ηταν η πεμπτουσια αυτου που σημερα και επι δεκατιες αναφερουμε σαν κοσμο της πληροφορικης.
Οσοι λοιπον περιοριζεστε στο να συκρινεται ενα ανθρωπο που τοσα πολλα προσφερε στον κοσμο (ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ) της τεχνολογιας με καποιον που αλλον που προσφερε στον κοσμο της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ( Γιατι ΕΚΕΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ) χανετε το νοημα του ποστ...
Ο καθενας στον τομεα του προσφερε πολλα... Αλλα αναμφισβητητα ο Jobs Ειναι αυτος που εβαλε στην ζωη μας την τεχνολογια...
Αυτο γραφω και εγω φιλε Γιωργο στο κειμενο μου, ""ο καθε ενας στο αντικειμενο του ηταν δασκαλος, αυτη ειναι η αληθεια"".
Ομως ειναι κριμας να γινεται σαλος για τον jobs ενω για τον ανθρωπο(ουτε το ονομα του δεν ξερω να καταλαβεις) που εφηυρε την τεχνητη καρδια οπως λεει ο Στελιος, να 'φευγει' χωρις να γραφετε ουτε μια λεξη στις σελιδες κοινωνικης δικτυωσης.
Οπως και να εχει καθε απωλεια ειναι μια απωλεια, αρκετα σκαψαμε το χωμα τους.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Αλλα αναμφισβητητα ο Jobs Ειναι αυτος που εβαλε στην ζωη μας την τεχνολογια...
Ειναι υπερβολικό αυτο που γράφεις.
Αυτο ειναι κατι που εκφραζει ισως εσενα.
Διαφωνω, γιατι χρησιμοποιώ πολύ "τεχνολογία" στη καθημερινη μου ζωη δεκαδες χρονια τωρα, και ποτε μου δεν εχω αγγιξει προιοντα με το μηλαρακι...
Καλοπροαίρετα λέω, ότι τέτοια "λατρεία" ορισμένων μου θυμιζει λιγο λατρεια προς τραγουδιστες που εχουν τα μικρα παιδακια....
Σιγουρα η εταιρεια που δουλευε εχασε ενα μεγαλο καινοτόμο μυαλό. Αλλά ουδείς αναντικατάστατος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Καλοπροαίρετα λέω, ότι τέτοια "λατρεία" ορισμένων μου θυμιζει λιγο λατρεια προς τραγουδιστες που εχουν τα μικρα παιδακια....
Σιγουρα η εταιρεια που δουλευε εχασε ενα μεγαλο καινοτόμο μυαλό. Αλλά ουδείς αναντικατάστατος.
Πολυ την τεχνολογια στην ζωη σου? Υπολογιστη δεν χρησιμοποιεις? οχι απαραιτητα με τη μαρκα του μηλου? Λοιπον σου λεω οτι το pc που χρησιμοποιεις ειναι και μερος της δικης του δουλειας μεσα σε να γκαραζ... Το ηξερες? Η αν δουλευεις κωδικα οτι η Basic με Floating point δουλεια του Gates και καποιων αλλων που εφτιαξαν την Microsoft?
Αν ειναι αναντικαταστατος... σιγουρα δεν ειναι... καποιος αλλος θα μπορεσει να κανει αυτο που εκανε ισως πολυ καλυτερα στην apple. Συμφωνω... Να Ξαναγραφει η ιστορια σε αυτα που τουλαχιστον αυτος την εγραψε τοτε διαφωνω.
Mε τον ιδιο καλοπροαιρετο τροπο και παντα χωρις παρεξηγηση θα περιμενα απο εναν ανθρωπο της τεχνολογιας οχι λατρεια παιδικη... τουλαχιστον αναγνωριση.