Απάντηση: ; Νοεμβριου 2011;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Δεν κατάλαβες...είπα ότι έχουμε μπόλικο LPG , έτσι για να μη μάς τρομάζουν οι αποστάσεις!!!
Τώρα το έθεσες ωραία :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
jason δεν ηρθες στο meeting που ειχαμε... :(
Angelinho βαλτός είσαι :bleh: ...εντάξει κατάλαβα...εσείς οι νότιοι μαζεύεστε συχνά:wall:!
Πάντως παιδιά την Κυριακή που μας έρχεται έχει προγραμματιστεί συνάντηση του FPC στο CityGate(στις 12.00).
Επίσης αντίστοιχο θέμα συνάντησης άνοιξε και στο ClubFiatHellas(όχι κάτι σίγουρο).Πολύ πιθανόν αν δεν υπάρξουν αλλαγές να βρεθούν όλοι μαζί.
Εκτός απροόπτου(θεματάκι με το αυτοκίνητο)εγώ θα είμαι εκεί!
FPC????
χαχαχαχαχαχα
Φοβερή συγκέντρωση θα είναι τότε. Δεν το συζητάω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
FPC????
χαχαχαχαχαχα
Φοβερή συγκέντρωση θα είναι τότε. Δεν το συζητάω.
Να φανταστώ έχεις εμπειρία από FPC face;
Εγώ πήγα πριν καιρό σε μία συνάντηση του FPC όπου ήμασταν 5-6 αυτοκίνητα...Πιο πρόσφατα πήγα σε συνάντηση του ClubFiatHellas όπου ήμασταν γύρω στα 9-10 αμάξια(γύρω στα 15 άτομα)...έτσι είπα μήπως βοηθήσω αυτή την φορά να μαζευτεί κόσμος...ίδωμεν στο άμεσο μέλλον!
Απλά να σου πω ότι ο ιδρυτής του (δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί) είναι μέσα στην τεράστια λίστα των 4 ατόμων που έχει φάει οριστικό ban από εδώ.
:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Απλά να σου πω ότι ο ιδρυτής του (δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί) είναι μέσα στην τεράστια λίστα των 4 ατόμων που έχει φάει οριστικό ban από εδώ.
χμμμ...δεν ήξερα για αυτό...πάντως δεν συνάντησα κάποιον "ιδιαίτερο" στο FPC και ClubFiatHellas.
Υ.Γ.:πρέπει να ξέρω κάτι παραπάνω :unsure::hmmm: ;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Εξαίρετο παιδί...και λάτρης των θεωριών συνομοσίας :)
:yikes:Ποιος κυκλοφορεί ανάμεσα μας;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
χμμμ...δεν ήξερα για αυτό...πάντως δεν συνάντησα κάποιον "ιδιαίτερο" στο FPC και ClubFiatHellas.
Υ.Γ.:πρέπει να ξέρω κάτι παραπάνω :unsure::hmmm: ;
Έτσι την πατήσαμε και εμείς.
υγ. Να προσέχεις τις πολλές κολεγιές.