Εμένα με ξέρουν (όχι και με το μικρό) γιατί σαν εταιρεία εκεί πάμε και άλλα 4 Punto (πωλητών) και 2 Fiorino (για τις μικροδουλειές). Οπότε μόλις ακούν Παλατιανάς, κόκκινο χαλί κλπ κλπ.... :P:P:P:P
Printable View
Εμένα με ξέρουν (όχι και με το μικρό) γιατί σαν εταιρεία εκεί πάμε και άλλα 4 Punto (πωλητών) και 2 Fiorino (για τις μικροδουλειές). Οπότε μόλις ακούν Παλατιανάς, κόκκινο χαλί κλπ κλπ.... :P:P:P:P
Εμενα,με ξερουν,γιατι ειμαι φιλος με τον εργοδοτη τους.Δεν θελω να με μαθουν αλλιως
στην δικια μου περιπτωση ο αρχιμηχανικος με ξερει γιατι γουσταρε την κοπελα που κραταγε τα παιδια μου και συνεχεια τον εβλεπα απο κοντα της (δεν εφαγε) ο βοηθος του ηταν συμμαθητης μου (αλλα δεν τον αφηνω να ακουμπαει το στιλο) ΤΕΕ παρου (ολοι μηχανηκοι γιναμε καλε) και οτι και να κανουν ειμαι απο πανω τους (αν και το εχω παει μονο δυο φορες). ασχετα που ξερω πιο πολλα απο αυτος κανω τον ζαβο να δω τι θα μου λενε και να ειναι στην εγγυηση γιατι αν πεσει στα χερακια μου (σε λιγο καιρο) θα γινει...
NO COMMENT... OΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙ
Γιαννη εμενα αμα δεν μου κανουν καλη δουλεια!!!!
Bye Bye my darling!!!
Ετσι οπως μου εχουν κανει οταν πηγα για το 1ο Service και μετα την εκανα γιατι μου ειπαν το εξης!!!
Τριζει λεει το αμαξι μπροστα αριστερα γιατι ειναι χειμωνας!!!!
Μολις ερθει καλοκαιρι θα σταματησει!!!Και πηραν τον πουλο!!!!
Πηγα σε ενα αλλο συνεργειο και μου αλλαξαν 2 φορες το παρ-πριζ γιατι δεν ηξεραν να το βαλουν σωστα!!!
Και παλι αντε γεια!!!!!
Τωρα βρηκα ενα και ειμαι ευχαριστημενος γιατι ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας!!!!
Πρωτα απο ολα ακουει το προβλημα μου!
Μετα το διορθωνει!
Μετα το τεσταρει να δει αν οντως ειναι οκ!
Και μετα μου το παραδιδει!!!!
Με ξέρουν γιατί
1ον με έναν από τους ιδιοκτήτες πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο κ έχει παντρευτεί μια φίλη μου
2ον ο αρχιμάστορας στο συνεργείο είναι φίλος πολύ πριν αρχίσει να δουλεύει στη FIAT
3ον είχα κ πριν ιταλικό αυτοκίνητο, είμαι πελάτισσα εδώ κ 8 χρόνια σχεδόν.