Απάντηση: Περί εκμετάλλευσης της φιλοξενίας στο φόρουμ
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σας παιδιά...ΑΠΟΛΥΤΑ!
Το θέμα "αγγελίες σε forum" είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί και να μπουν κάποιοι κανόνες, γιατί πάντα θα προσπερνιούνται (αριθμός posts, επισκεψιμότητα του forum κλπ). Και αυτό το λέω εκ πείρας μιας και είχα 3 διαφορετικά forum παλιότερα. Δεν ελέγχεται... Είναι καθαρά θέμα σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη.
Αν έχεις μαγαζί/αποθήκη/άκρες και θέλεις να πουλάς ανά διαστήματα διάφορα πράγματα, κάνεις μια συνεννόηση με τους διαχειριστές και αν στο επιτρέπουν ανοίγεις ένα thread που το εμπλουτίζεις όποτε θέλεις με την "πραμάτεια" σου. Αυτή είναι ίσως και η μόνη λύση. Αλλιώς όπως είπε και ο Σοφοκλής, θα γίνει παζάρι και όταν πατάς το κουμπί "Νέα Μηνύματα" θα βλέπεις μόνο αγγελίες...
Από εκεί και πέρα όλοι έχουμε πιστεύω τη λογική και τη νοημοσύνη να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε... και να πράττουμε αναλόγως!
ΥΓ: Σωστότατη η παρατήρηση για τα αντικείμενα που χαρίζονται... Μη φτάσουμε στο σημείο να δούμε "Πωλείται τασάκι"...
+1.. Τα λαθη διορθωνονται παιδες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
....
ΥΓ. Χαριζονται σωβρακα ολοκαινουργια!
Γειά σου Ammoulianioti ,
...ενδιαφέρομαι για τα σώβρακα , μπορεί να τα..... φορέσει το STILO;;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Γειά σου Ammoulianioti ,
...ενδιαφέρομαι για τα σώβρακα , μπορεί να τα..... φορέσει το STILO;;;;
Να τα φορεσει δεν ξερω αλλα σιγουρα θα μπορεις να καθαριζεις τις ζαντες σου, να περνας το αμαξι αλοιφη και μετα να την σκουπιζεις και οτι αλλο θες! ;)
Λοιπον μαγκες, μιας που μου το θυμησατε...
Πωλειται σε αριστη κατασταση καπακι της βαλβιδας αερα, ξερετε..αυτο το μαυρο που βιδωνουμε και ξεβιδωνουμε καθε φορα που ειναι να βαλουμε αερα!
Εχει κανει μολις 140.000 km, ειναι μαυρου χρωματος και δεν εχει καβαλησει καμμια ''βολτα''.
Το συγκεκριμενο το πουλαω λογω αναγκης στην απιστευτη τιμη των 500 ευρω και πιστεψτε με αυτη η τιμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σε περιπτωση που παρετε και τα 4 καπακια κανω εκπτωση 10% στην συνολικη τιμη και δωρο ελαστικο γαντι μιας χρησεως για να μην λερωθειτε στο βιδωμα-ξεβιδωμα !
Και για να δειτε τι σημαινει διαδικτυακη φιλια ενα θα σας πω... ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!
Οποιος προλαβει!!!! θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας!!!!
:-b
Αν και ποτέ δεν έχω συμμετοχή σε αγοραπωλησίες αντικειμένων μέσα από τo Club , θα καταθέσω την άποψη μου επί του θέματος . Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες περί καταχρήσεως . Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δημιουργείται η εντύπωση ότι το Forum είναι…..Μοναστηράκι !!!! Από την άλλη έχω προσέξει ότι πολλά μέλη έχουν βρεί λύσεις στο πρόβλημα τους αγοράζοντας κάποια πράγματα που κάποιος πουλούσε . Το να χαρίζει κάποιος πράγματα , είναι στην διακριτική του ευχέρεια να το κάνει , κάποιος που έχει πληρώσει για κάτι ίσως δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει . Πιστεύω λοιπόν , ότι μεταξύ της ανηφόρας και της κατηφόρας , υπάρχει και ο δρόμος της «καμήλας» που είναι το ίσιωμα . Τι θα λέγατε λοιπόν να ανοιχτεί ένα thread και αντί να πωλούνται πράγματα , να ζητούνται μόνο και να ανταποκρίνεται αυτός που πιθανόν να έχει κάτι διαθέσιμο σχετικό…..
Ας σκεφτούν λίγο την πρόταση οι Admin…..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Αν και ποτέ δεν έχω συμμετοχή σε αγοραπωλησίες αντικειμένων μέσα από τo Club , θα καταθέσω την άποψη μου επί του θέματος . Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες περί καταχρήσεως . Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δημιουργείται η εντύπωση ότι το Forum είναι…..Μοναστηράκι !!!! Από την άλλη έχω προσέξει ότι πολλά μέλη έχουν βρεί λύσεις στο πρόβλημα τους αγοράζοντας κάποια πράγματα που κάποιος πουλούσε . Το να χαρίζει κάποιος πράγματα , είναι στην διακριτική του ευχέρεια να το κάνει , κάποιος που έχει πληρώσει για κάτι ίσως δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει . Πιστεύω λοιπόν , ότι μεταξύ της ανηφόρας και της κατηφόρας , υπάρχει και ο δρόμος της «καμήλας» που είναι το ίσιωμα . Τι θα λέγατε λοιπόν να ανοιχτεί ένα thread και αντί να πωλούνται πράγματα , να ζητούνται μόνο και να ανταποκρίνεται αυτός που πιθανόν να έχει κάτι διαθέσιμο σχετικό…..
Ας σκεφτούν λίγο την πρόταση οι Admin…..
...μάλλον τη χ..σανε την πρόταση οι admin......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...μάλλον τη χ..σανε την πρόταση οι admin......
Η ενότητα Ζητείται τί είναι τότε;
Υπάρχει φίλε μου η ενότητα που αναφέρεις εδώ και χρόνια.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
....υπάρχει όμως και ελεύθερα το « Πωλείται » !!!
Αυτό που εννοούσα και νομίζω το καταλαβαίνετε , είναι μέσα στους όρους του Forum να υπάρχει μόνο το « Ζητείται » και να μην επιτρέπονται οι ελεύθερες πωλήσεις . Πιστεύω ότι έτσι μπαίνουν σε τάξη τα πράγματα και δεν θα υπάρχει πλέον εκμετάλευση της φιλοξενίας....Αυτά....