Άντε Σόφο... Γλιτώσαμε και τα λεφτά της βενζίνης που έλεγες!! Ανέλαβαν δράση οι "γκαζάδες"!! Χαχαχαχα!!
Printable View
Άντε Σόφο... Γλιτώσαμε και τα λεφτά της βενζίνης που έλεγες!! Ανέλαβαν δράση οι "γκαζάδες"!! Χαχαχαχα!!
Σε τρέιλερ και θα τη σέρνεις από πίσω! Χαχαχα!
Θα πρεπει να βαλουμε και κοτσαδουρα τοτε! ;)
...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...δεν ξέρουν τα παιδιά jason...μην τα πειράζεις...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
ΥΓ1: Σοφοκλή να κανονίσουμε καμιά βόλτα με το γκαζάδικο ABARTH...:) ;;;
ΥΓ2: Teo θα την βάλουμε μπροστά (χεχεχε), άσε που θα έλεγα να καταργήσουμε την βενζίνη, μα ξέρεις πόσο ωραία θα δουλεύει με το αέριο; ...χαχαχαχαχαχα...
ΥΓ3: Παίδες αστειευόμαστε, έτσι;;;
ΥΓ4: ...στον χαβαλέ και στην δημιουργία συμμαχιών ;) δεν παιζόμαστε...:offtopic_gr: , :happy2:, :hehe: , :worship: !!!
Το χώμα το έφαγε Σόφο, οπότε κοτσαδούρα και λάστιχα off road θα της ήταν κομπλέ! Χαχαχαχα!
Δεν σας ζηλεύουμε γκαζάδες!! Εμείς έχουμε ΚΑΙ πορτμπαγκαζ ΚΑΙ ρεζέρβα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Μπα σε καλό μας βραδιάτικα... :tomato:
ΥΓ: Εντελώς μα εντελώς off topic: Μη δείτε το καινούριο "θρίλερ" (ο Θεός να το κάνει), το Cabin in the woods... Μόλις γύρισα από σινεμά και θέλω να κοπανήσω κάποιον από την παπάτζα που είδα! :slap:
Εμείς φίλε teo έχουμε και πορτμπαγκάζ και διχτάκι με σύστημα fix and go με κομπρεσέρ αέρα για να φουσκώνουμε μπάλες και λάστιχα ποδηλάτων...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα...
ΥΓ: ...πλέον δεν ασχολούμαι με ταινίες αλλά είχα κι εγώ παλαιότερα παρόμοια εμπειρία...ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ...τρομάρα του για σκοτεινό...που τους μάζεψα όλους στο σπίτι και καλά να δούμε ταινία θρίλερ.Μάλιστα ήταν και ενθουσιασμένοι, γιατί η εντύπωση που έδιναν οι διαφημίσεις, τα τρέιλερ και τα συναφή ήταν "τρομακτική" (για τα κοριτσάκια βέβαια)...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
...μου θυμίζεις το..αριστούργημα " ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ , ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ " !!!!!!!!!....ουχάχάχάαααα...ρε σείς και μόνο ο τίτλος απο τις παπάτζες που πήγατε και είδατε, γκαρίζει απο μακριά ότι είναι...Αρχιμούφα !!!!..περαστικά σας αδέρφια....χάχάχάχάχαααααα.........
Ρε συ Abarth, εγω το σκοτεινο χωριο το ειχα δει στο σινεμα και μαλιστα στην πρεμιερααααααα!!!
Πωπωπωωωωωω! Γκρινιαζα και μουρμουριζα μια βδομαδα μετα για την πατατα που ειδα!
By the way, χθες ειδα και την Ναυμαχια! Προσωπικα με αριστα το 10 θα της εβαζα ενα 6.5 με 7 για τα εφε της.
Αλλα μην ειμαστε Off topic, θα την παρουμε ρε; Οριστε, βαζω για δημοπρασια 2 τασια του Stilo που εχω!