θα εχανα εγω αυτη την εκδρομη μεσα μην σου πω να παρω και μερος στον αγωνα αλλα δεν εχω διπλωμα.
Printable View
θα εχανα εγω αυτη την εκδρομη μεσα μην σου πω να παρω και μερος στον αγωνα αλλα δεν εχω διπλωμα.
1. Soul_giannis
2. ThoDoriS
3. Sound&Stilo
4. McSergio
5. face
6. verone
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
1. Soul_giannis
2. ThoDoriS
3. Sound&Stilo
4. McSergio
5. face
6. verone
7.Vassilistilo
παιδια εγω δεν θα ερθω δουλευω βραδυ.
Την τεταρτη δεν ηρθα γιατι το αλλαζω περνω 1.6. :twisted:
Ωπα ο Μαρινος αλλαγες!!!!
Αναβαθμηση του κανεις???
Πως?
Το συνδεεις στο PC και το κανεις?:):)
Μπραβο Μαρινο!!!
Καινουριο παιρνεις?
Εγινε κι αυτή η εκδρομούλα μας αν και η συμμετοχή ήταν κάπως απογοητευτική.Ο καιρός βοήθησε αρκετά και τη διοργάνωσή της ανάβασης και φυσικά εμάς για να τη παρακολουθήσουμε,είχε πολύ ενδιαφέρον.
Μετά το τέλος της ανάβασης κατεβήκαμε Λειβαδειά για καφεδάκι και φαγητό. :wink: Ας ελπίζουμε σε μεγαλύτερη μελλοντική συμμετοχή στις προσπάθειές μας.
ΥΣ:Στο GALLERY θα βρείτε σχετικές φωτογραφίες :D
Τι απογοητευτικη καταπληκτικη ηταν τρελα αλλα αν δεν μου γυρναγε το αμαξι στην κ4 με το χειροφρενο ακομα καλυτερη!καλα το φαγητο ηταν τελειο αυτοι που ηταν εκει ξερουν και ενα μεγαλο ευχαριστω στην ταβερνουλα για τα νερα που μας κερασε κριμα ομως γιατι μαλον ειναι η τελευταια εκδρομη που παω ε χαλαρωστε δεν μου εσπασε το μοτερι οπως θα σκεφτουν μερικοι μερικοι που θαθελαν!Απλα με καλει ο Εβρος, για να δουμε πως θα παν τα πραγματα στην θεσσαλονικη!λετε να παω και να τους χαλασω την ησυχια τους ή δεν ειναι κοθολου ησυχα κι εκει πανω, για να δουμε!
ποιος θελει ρε μπαμπη να σου σπασει το μοτερι απο εδω μεσα?
ελπιζω να κανεις πλακα...