Απάντηση: Σοβαρά προβλήματα με τους TSI κινητήρες της Volkswagen στη καδένα χρονισμού
ολα τα αυτοκινητα χαλανε καποια στιγμη αυτο που μενει ομως ειναι το συναισθημα οτι εχω κατι ποιο ομορφο κατι ποιο ικανοτερο στις στροφες και αν χαλασει σιγουρα δεν θα στοιχησει οσο ενα γερμανικο ανταλακτικο.
ενας ανθρωπος που εχει δηλωσει κατι πολυ συμαντικο ειναι ο Νικος ο οποιος εχει ενα stilo μοναδικο στο κοσμο θα ελεγα και ενω εχει δυο γερμανικα αυτοκινητα πολυ ποιο ακριβοτερα σε αξια απο το stilo εχει δηλωσει οτι ''
με αυτο το αμαξι νιωθω πολυ ποιο καλα και εκτως αλλα και εντο πιστας ''
το πασσατ ειναι ενα αμαξι 60000 ευρω αλλα αυτα που μπορεις να κανεις με ενα Stilo 3,0 24v V6 σαν του Νικου δε μπορεςι να τα κανει με τα κοινα αυτοκινητα.
και να μην ανχωνεσε.
τα γερμανικα αυτοκινητα ειναι πολυ καλα αυτοκινητα αλλα μεχρι εκει
ο Ιταλος εφτιαξε πριν απο πολλα χρονια τουρμπο-κομπρεσορα και το ειχε ακομη και για ραλυ και αντεχε μια χαρα και χωρης τη βοηθεια της ηλεκτρονικης τενχολογιας το πηρανε οι γερμανοι καλοπουλησανε αυτοκινητακια και τωρα που ολος ο κοσμος τα χρωσταει τα αμαξακια πως να τα κατηγωρησει
χαλαει και το βλεπεις χαμογελαει σα βλακας .
και λες αυτο που ειπε ο θεικος Χαρη Κλην απολαυστεο.
http://www.youtube.com/watch?v=7A6VlIPdCq0
Απάντηση: Σοβαρά προβλήματα με τους TSI κινητήρες της Volkswagen στη καδένα χρονισμού
και μετα σε κοιταει καπως ετσι ο ατυχος ιδιοκτητης group VAG (γκρουπ ΑΧΧΧ)
http://www.youtube.com/watch?v=yawxScWQYoo&feature=related
κατουριμενος με το λεκε στο σωβρακο...................
Δηλαδή το Stilo έχει βγει αξιόπιστο εε;;;; Που σαν μαμα μου είχε κάψει όλους τους πολλαπλασιαστές, δεν θυμάμαι πόσες φορές ειλικρινά. Έκαιγε λάδια... Σφάλμα στον αερόσακο τρισεκατομμύρια φορές.... ASR failure... No conection... Εκεί που πηγαίνεις ήσυχος ξαφνικά ακούς το καντράν και δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις σφάλματα και συν τις άλλης σου βαραίνει και το τιμόνι.... τι άλλο να θυμηθώ δηλαδή... δεν ξέρω....
Κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο... όπως και να το χειρίζεσαι.... και Porsche ή Ferrari να πάρεις τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν... Μικρά ή μεγάλα....
mike, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα του παιδιού από Θεσσαλονίκη που του έσβησε καθ΄οδόν και που δεν έχει παρατηρηθεί σε άλλο stilo, αυτά τα μικροηλεκτρικά είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα, πχ καδένα, κτλ κτλ.
Οι πολλαπλασιαστές αρχίζουν και βαράνε πάντως όταν αλλάξεις τα μπουζί.
ευχομε σε ολους να αποκτησετε αυτο που ποθητε και να ειστε ευχαριστημενοι.
αυτο που ποθω δε θα το παρω ποτε εγω αλλα μαλλων και κανεις αλλος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Δηλαδή το Stilo έχει βγει αξιόπιστο εε;;;; Που σαν μαμα μου είχε κάψει όλους τους πολλαπλασιαστές, δεν θυμάμαι πόσες φορές ειλικρινά. Έκαιγε λάδια... Σφάλμα στον αερόσακο τρισεκατομμύρια φορές.... ASR failure... No conection... Εκεί που πηγαίνεις ήσυχος ξαφνικά ακούς το καντράν και δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις σφάλματα και συν τις άλλης σου βαραίνει και το τιμόνι.... τι άλλο να θυμηθώ δηλαδή... δεν ξέρω....
Κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο... όπως και να το χειρίζεσαι.... και Porsche ή Ferrari να πάρεις τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν... Μικρά ή μεγάλα....
Ότι το προσέχεις, σε προσέχει και εκείνο.
Αν είσαι εντάξει στο stilo, θα είναι εντάξει και αυτό.
Αν δεν προσέξεις το αμάξι σου, και Μερτσεντέ να οδηγείς, θα σου πιεί το αίμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
mike, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα του παιδιού από Θεσσαλονίκη που του έσβησε καθ΄οδόν και που δεν έχει παρατηρηθεί σε άλλο stilo, αυτά τα μικροηλεκτρικά είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα, πχ καδένα, κτλ κτλ.
Οι πολλαπλασιαστές αρχίζουν και βαράνε πάντως όταν αλλάξεις τα μπουζί.
Σε εμένα το είχε κάνει αυτό προτού ξεκινήσω (ευτυχώς για εμένα), δηλαδή είχα βάλει μπρος και ήμουν έτοιμος να φύγω μέχρι που πέταξε τα σφάλματα και βάραινε το τιμόνι. Κι άλλη μια φορά σε παρκάρισμα. Δεν μου το ξανάκανε αλλά και δεν έδωσα σημασία στο πρόβλημα, το άφησα έτσι αφού δεν συνεχίστηκε.
Τώρα όσον αναφορά τα ιταλικά, 2 φιλαράκια με MiTo 120TB Και Punto 95hp πλήρως ευχαριστημένοι με 3 και 5 χρόνια αντίστοιχα. Κανένα πρόβλημα στους κινητήρες και με διαβεβαίωσαν ότι τα σχίζουν.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ότι το προσέχεις, σε προσέχει και εκείνο.
Αν είσαι εντάξει στο stilo, θα είναι εντάξει και αυτό.
Πιστεύεις ότι αυτά τα προβλήματα του Stilo είναι επειδή κάποιοι δεν τα προσέχουν; Ε, δεν νομίζω ρε συ Μιχάλη....
Κάποιοι εδώ ψάχνουν ή έψαχναν για σασμάν και εγώ που δεν είμαι μαμα ούτε μια ταχύτητα δεν έχω κουτσουρέψει....
καταρχην ioannidis επειδη ξέρω 2 ταξιτζίδες με μερσεντές C class εχουν να λεν οτι ακομα και τα octavia ειναι καλύτερα.Τι κομπρεσορες τι χιλια δυο- με λιγα χιλιομετρα.
Απο κει και περα mike_kavala ακόμα και οπως λες να ειναι το stilo ήταν απο τα πρώτα αμαξια με τόοοοοσα ηλεκτρικά και φυσικά δεεν είχε 30.000 ευρώ όπως εχουν τα Α4 κτλ.... οπότε ενα πιο φτηνο αμαξι εινια πιο λογικό να χαλασει απο ενα πανακριβο και με τεράστιο (δηθεν) ονομα....έλα όμως που γίνεται το αντιθετο...
Και ασε το stilo....Ολοι μπορουμε να παραδεχτουμε οτι ισως πολλα Stilo βγήκαν ευπαθή.
Θα σου συγκρίνω γενικά τα Fiat με τον ομιλο VW που και καλα είναι πιο αξιόπιστος....
Ούτε καν η μανα της πρωην μου έχει fiat uno με 570.000χλμ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ 2 φορές ! και ο μπαμπάς της BMW X6 και όταν ξεκινησαν και βγουν με το BMW στην Ιταλια τους άφησε ! και δενέτυχε γιατι τους έχει βγάλει άπειρα προβλήματα ενω το ταπινό fiatάκι ΤΙΠΟΤΑ !
Και αυτό που λες για τους πολλαπλασιαστές χτες ήμουν με φιλαρακι που ο μπαμπας του εχει A4 το τελευταίο πριν βγει με τον TSI και μας ελεγε οτι στο πορτπαγκαζ ο μπαμπας του πάντα εχει καβάτζα εναν πολλαπλασιαστή.....
Συμφωνω αν τα προσεχεις ολα θα σου προσεξουν αλλα υπάρχει και κατι πιο αντικειμενικό...και οπως και να το κανουμε καλώ ή κακώς σήμερα που μιλάμε τα καλύτερα αμάξια απο κάθε άποψη τα βγάζει η Σουηδία, η Ιταλία και φυσικά η Ιαπωνία.....
Όλα θα χαλασουν αλλα το θεμα ειναι πως και τι ζημια θα βγάλουν....
Τελικά ποιά την έχει μεγαλύτερη?