Ελαντε τι καλυπτει είναι κατασκευαστικο λάθος και όχι κακη χρηση του ιδιοκτητη…. Μου ειπαν στην αντιπροσωπεια να το παμε σε ένα φαναρτζη να του βαλει σιλικνη και θα είναι κομπλε….με το αζημειωτο μα…λακιες!και το χωμα πως θα φυγει?
Printable View
Ελαντε τι καλυπτει είναι κατασκευαστικο λάθος και όχι κακη χρηση του ιδιοκτητη…. Μου ειπαν στην αντιπροσωπεια να το παμε σε ένα φαναρτζη να του βαλει σιλικνη και θα είναι κομπλε….με το αζημειωτο μα…λακιες!και το χωμα πως θα φυγει?
Σε κοροιδεύουν Stilovatis! Καλύπτεται κανονικότατα στην εγγύηση!
Πάντως, ομολογώ πως δεν περίμενα να υπάρχουν Stilo που να έχουν τέτοιο πρόβλημα πλέον...
Το δικό μου ήταν από τα πρώτα και είχα όντως τέτοιο πρόβλημα, αλλά πίστευα ότι λύθηκε...
Πιστευες ότι λυθηκε;δηλαδη ξαναειχες προβληματα;Ηγουμενιτσα που σπουδαζω μου ειπαν ότι δεν το καλυπτει η εγγυηση εδώ στην Αθηνα μου είπαν κανενα προβλημα κλεισε ραντεβου και φερτο….
Athens rules......
Αχ και μου είχε δώσει ο Παντελής κάτι φώτος απο φανάρι....και ακόμα τις σκανναρω......
Τεμπελής είμαι τελικά....:P
Εμενα ειναι 6 μηνων & τα μονα προβληματα ηταν ενα χτυπημα στο τιμονι,το οποιο διορθωθηκε σε 5 λεπτα.
Απο την πρωτη μερα οταν ανοιγω την ταπετσαρια της ηλιοροφης τριζει. Τιποτε αλλο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Για την ηλιορόφη υπάρχει λύση.την ειχαμε στο προηγούμενο φορουμ.
θα την ξανακάνω Post αυριο.
Eυχαριστω πολυ, KaraLRS, το εχω συνηθησει πια & δε με ενοχλει τοσο. Σιγουρα ομως μ'ενδιαφερει τυχων λυση.
Ευχαριστω & παλι
Thodoris για βαλε τις φωτο με το φαναρι να τις δουμε,Θα ερθω την τεταρτη για καφε να σας γνωρισω και από κοντα και να δειτε και το φαναρι από κοντα..αλλα πολύ χωμα!
Ελα καλύτερα την Τετάρτη.....γιατί αν περιμένεις φώτος.....ειναι στην Πάτρα....:/
Ρε αλητη, σου παρεδωσα το προσωπικο μου πολυτιμο αρχειο και εσυ περα βρεχει? Αχ αχ αχ! Ετσι και σε πιασω!!!
Λοιπον, το φαναρι ειναι κανονικα μεσα στην εγγυηση. ΚΑνονικοτατα. Βεβαια διορθωνεται με σιλικονη αν καταφερεις να το βγαλεις και να το καθαρισεις, αλλα ειναι χλωμο.
Επισης πρεπει να ξερεις οτι αν αφησεις μεσα το νερο σε λιγο θα αρχισει να παρουσιαζει μια ελαφρια οξειδωση η οποια φαινεται σαν...χωμα!! Ωχ!! ΛΕΣ? :127