Στην αρχη δε μου πολυαρεσε,γαρ γιαπωνεζοφιλος τοτε και καποια στιγμη παρκαρε ενα STILO εξω απ'το μαγαζι μου.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!
Printable View
Στην αρχη δε μου πολυαρεσε,γαρ γιαπωνεζοφιλος τοτε και καποια στιγμη παρκαρε ενα STILO εξω απ'το μαγαζι μου.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!
Παντα ημουν Ιταλοφιλος αλλα αυτο δεν επαιξε τοσο μεγαλο ρολο οσο η σχεση τιμης προς τα προσφαιρομενα που μου εδινε η fiat,ειχα δε να διαλεξω μεταξυ megane,stilo,astra kai corola,και δεν το μετανοιωσα που επελεξα το stilo.
1. Ιταλικο (στο σπιτι απαγορευεται οτιδηποτε αλλο απο ιταλικο!!!)
2. Καταπληκτικη σχεδιαση! (Το μονο αυτοκινητο οταν βγηκε που δεν ηταν στρογγυλεμενο. Φοβερες γραμμες!!)
3. Εξοπλισμος ασφαλειας!! (Της παναγιας τα ματια επανω!!)
4. Ιταλικο!!
Από μέσα ξεκίνησε η τρέλλα, γιατί μόλις κάθισα μέσα έπαθα πλάκα και αποφάσισα να το πάρω!!! Καμιά φορά το μυαλό του ανθρώπου κολάει τι να κάνουμε. :wink: :wink:
εγω το ειδα και μ'αρεσε και κολησα
μετα ειδα τους χωρους (3 παιδια) και μετα τις ευκολιες που εδινε το αμαξι .
Εμενα με βρηκε το stilo και γενικα η fiat....γενιθηκα μεσα στην fiat....πιστευω οτι αν ξεκινησω ιταλικα με δυο μαθηματα θα τα ξερω ολα.....πολυ ιταλια ειναι μεσα μου.....
ολα τα αλλα ειναι απλα αυτοκινητα...
Ακριβώς για αυτό!! Φοβεροί χώροι, οι χώροι μέσα ήταν ακριβώς ό,τι ζητούσα, ε...είχα δει κι ένα κίτρινο με φυμέ τζάμια δίπλα στη θάλασσα..., το ξαναείδα....το ξαναείδα...μούπεσε το ζάχαρο από το λιγούρεμα κι είπα να πάω να ρίξω μια ματιά....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο philippyz
Ε..ψήσε ψήσε και με τις ευκολίες...δεν άντεξα, υπέκυψα η γυναίκα στον πειρασμό!
Τι να κάνουμε; Είμαι μια αμαρτωλή! :D
Δεν πειραζει Ναταλια μου τετοιες αμαρτιες (Ιταλικες)ειναι συγχωρεμενες απο ολους μας.Εγω στην αρχη εψαχνα απο δω απο κει ξερετε τωρα κατι αυτοκινηνιτακια μωρε FORD FOCUS,PEUGEOT 307,CITROEN XSARA,αλλα κανενα δεν ειχε την φινετσα και το επιβλυτικο στυλ του STILO για να μην πω φυσικα για την τρομερη,φοβερη,αψογη,πανεμορφη,βολικη skywindow για οσους τυχερους την εχουμε.
Οταν πηγα να το παραγγειλω λεω του πολητη τον εξοπλισμο και τα σχετικα δεν με πολυενδιεφεραν και τελος του λεω α ξερεις το θελω και με ηλιοροφη.Μα μου λεει εχω ενα ετοιμοπαραδοτο το αλλο θα κανει 2 2,5 μηνες γιατι αγχωνεσαι δεν βιαζομαι και για καλη μου τυχη αντι για 2 μηνες το πηρα σε 22 μερες και μολις το πηρα ανοιγω την ηλιοροφαρα και παθαινω πλακα απλα καταπληκτικη
128, regata, tempra, bravo, marea...
pos tha mporousa na paro kati allo?!!?!?
einai kitrino, panemorfo, me ejairetiko kinitira kai kivotio, poiotiko...
opos kai na to kanoume paidia molis girizo spiti kai bgaino apo to autokinito den pisteuo oti odigao kati toso omorfo (eimai sigouros pos to exete niosei oloi auto!)
Εγω πιστευω,οτι ειναι απο τα τελευταια αυτοκινητα που εχουν γωνιες. Δυστυχως