Απάντηση: Προιοντα καθαρισμου και περιποιησης αυτοκινητου
καλημερα παιδια.στη χαλκιδα ανοιξε η automagic και κανει θαυματα στο χωρο του αυτοκινητου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Goodboy
καλημερα παιδια.στη χαλκιδα ανοιξε η automagic και κανει θαυματα στο χωρο του αυτοκινητου!
Υπάρχουν πλέον πολλές επιχειρήσεις που κάνουν καλό βιολογικό καθαρισμό και οι τιμές έχουν πέσει αρκετά. Αν π.χ. δεν έχετε σοβαρό πρόβλημα με δύσκολες βρωμιές, οι τιμές είναι περίπου στα €80 και στην ουσία έχεις καινούριο σαλόνι. Επίσης έπεσε στην αντίληψή μου μία εταιρεία που κάνει πλυσιμο με ατμό και μάλιστα στο σπίτι σου με κόστος μόλις €13. Το καλό με αυτούς είναι ότι πλένουν και μηχανές με ατμό, χωρίς τους κινδύνους που έχει το νερο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Υπάρχουν πλέον πολλές επιχειρήσεις που κάνουν καλό βιολογικό καθαρισμό και οι τιμές έχουν πέσει αρκετά. Αν π.χ. δεν έχετε σοβαρό πρόβλημα με δύσκολες βρωμιές, οι τιμές είναι περίπου στα €80 και στην ουσία έχεις καινούριο σαλόνι. Επίσης έπεσε στην αντίληψή μου μία εταιρεία που κάνει πλυσιμο με ατμό και μάλιστα στο σπίτι σου με κόστος μόλις €13. Το καλό με αυτούς είναι ότι πλένουν και μηχανές με ατμό, χωρίς τους κινδύνους που έχει το νερο.
Ξέρεις τι ωραία που τρυπώνει ο ατμός και γίνεται υγρασία σε φύσες και καλώδια; Και μετά έρχεται η οξείδωση;
Και μετά το engine failure?
Και μετά ο έρωτας;;; :dildo1:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ξέρεις τι ωραία που τρυπώνει ο ατμός και γίνεται υγρασία σε φύσες και καλώδια; Και μετά έρχεται η οξείδωση;
Και μετά το engine failure?
Και μετά ο έρωτας;;; :dildo1:
Αφού ρε Μιχάλη δεν έχουν προβλήματα οι φύσες μας...:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Αφού ρε Μιχάλη δεν έχουν προβλήματα οι φύσες μας...:)
Σωστά μωρέ τι λέω; Ούτε και οι αερόσακοί μας έχουν πρόβλημα...
Ανοησία μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Σωστά μωρέ τι λέω; Ούτε και οι αερόσακοί μας έχουν πρόβλημα...
Ανοησία μου!
Ρε, μήπως όταν καθαρίζεις το εσωτερικό, το καθαρίζεις με το λάστιχο της βρύσης; Και μετά κατηγορείς τη fiat για ελαττωματικές φύσες;:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
1972stilo
Ρε, μήπως όταν καθαρίζεις το εσωτερικό, το καθαρίζεις με το λάστιχο της βρύσης; Και μετά κατηγορείς τη fiat για ελαττωματικές φύσες;:D:D:D
Ναι αλλά με χαμηλή πίεση.... Μην ταράζω και τα βατράχια που έχω μέσα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ναι αλλά με χαμηλή πίεση.... Μην ταράζω και τα βατράχια που έχω μέσα!
που τα βρηκες τα βατραχια?:D:D:D
πρασινα της λιμνης ή καφε του βουνου ειναι?:D:D:D
σε χαορετανε καθε φορα που μπανεις στο αμαξι?:D:D:D