ΜΟΝΟ ΜΠΑΑΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΕΔΩ χεχεχε ετσι για να γελαμε.
Printable View
ΜΟΝΟ ΜΠΑΑΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΕΔΩ χεχεχε ετσι για να γελαμε.
Ποσο χαζος μπορει να ειναι;
Πηγε στην συναυλια του Χ, Ψ να πει οτι ειναι ΠΑΟΚ (η οποιαδηποτε αλλη ομαδα) και χαλασε τα παντα...
Δεν ξερω αν ειπαν κατι νωριτερα αλλα κατι τετοιοι τυποι δεν ειναι οπαδοι, μαλακες ειναι!
Ρε έβαλε τα λεφτά ο Σαβίδης και βγήκαν από τις τρύπες....
Κοίτα να δεις...
:)...
Jason, αν γουστάρεις την κόντρα, έλα προσκεκλημένος μου, σε 2 εβδομάδες έχουμε ματσάκιον στο Πανθεσσαλικό.
Δεν θα χάσεις...
:)...
Τώρα θα πεταχτεί πάλι ο γείτονας (που του είχα και συμπάθεια πριν ξεδιπλώσει όλες του τις αρετές) και θα μας πει για το πρωτάθλημα τα 2 κύπελλα και θα πεθάνουμε από βαρεμάρα...
:)
Τι να πω βρε Πέτρο τα λες και μόνος σου!!! Εμένα θα με καλέσεις σε έναν μήνα να δούμε τον αγώνα ή φοβάσαι για το αποτέλεσμα?
Έλα θα πάμε για τσίπουρα και μετά εσύ με την όπισθεν στο Πανθεσσαλικό.
:)
Έκλεισε! Δεν μου λες να φέρω και το κασκόλ η είστε κανιβαλοι και θα χουμε προβλήματα;; :p
Χαλαρά μωρέ...
Θα στο πάρω εγώ να στο φυλάξω μην φας πέσιμο...
:devil:
...η ομαδάρα μου ξαναπαίζει απόψε ( τώρα ) στο Καρα'ι'σκάκη...και συνεχίζει να την..."παίζει" ( την μπάλα , έτσι ??? )..όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα που έφαγε τριάρα../..τώρα στο 11 λεπτό " ρούφηξε" το πρώτο ...άντε να δούμε...θα ξεφτιλιστούμε πάλι ρε γμτ...:crazy:
...μου απαντάω εγώ../..δυστυχώς όπως προέβλεψα , ...ξεφτίλα../..η ομάδα που προηγείται 15 η 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα απο τον δεύτερο , έγινε κόσκινο απο μια Σπανιόλικια ομάδα που σχεδόν δεν την ξέρει ούτε αυτός που την ...έχει !!!...γμτ την ομάδα που υποστηρίζω...ούτε καν ηρω'ι'κά δεν έπεσε..:puke: