Απάντηση: Συνθεση Gaming PC (?)
Πηρα τελικα τροφοδοτικο με 2 ανεμιστήρες 12 και 8 cm στα 700W, ελπιζω να ειναι αρκετο για το συστημα.
Η τελικη συνθεση ειναι αυτη:
Επεξεργαστής Intel core I5-3570K (3.40GHz, 6MB, LGA 1155)
Μητρική Gigabyte Z77M-D3H (1155, Z77, DDR3)
ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X BEAST DDR3 1600MHz 2x4GB (8GB RAM)
Κάρτα Γραφικών Gigabyte Nvidia GTX 650 Ti (1GB, DDR5, 128Bit)
Σκληρός Δίσκος WD 3.5'' SATA3 1TB Green Power 64MB WD10EZRX
Καλορίζικος. Τι οθόνη έχεις?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Καλορίζικος. Τι οθόνη έχεις?
Ευχαριστω Σωτηρη! :)
Τωρα εχω μια LG FLATRON W2042S αλλα θελω να παρω μια μεγαλυτερη και σαφως καλυτερη. Τι μου προτεινεις;
Για οθόνη ανάλογα τις απαιτήσεις σου, πάντως με IPS πάνελ οπωσδήποτε. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως με αυτή την κάρτα γραφικών μην περιμένεις απροβλημάτιστο παιχνίδι σε FullHD αναλύσεις.
Διαβασα καπου οτι αυτος ο επεξεργαστης (Intel core I5-3570K) ειναι για overclocking.... o Intel core I5-3570 δεν κανει overclocking (Την διαφορα την κανει το χαρακτηριστικο ''k'').... Kι εγω η ασχετοσινη τωρα να ρωτησω!!! Χρειαζεται κατι τετοιο για την δουλεια που τον θελω;;; Γιατι αν δεν χρειαζεται νομιζω πως μπορω να παρω και τον Intel core I5-3470...
Ποια η γνωμη σας;;; :)
Αν δεν έχεις ασχοληθεί με το overclocking (υπερχρονισμός) και δεν πρόκειται να ασχοληθείς, τότε δεν σε ενδιαφέρει το χαρακτηριστικό αυτό φίλε...
Πάντως αν είναι να μπεις στον κόσμο του O/C πρέπει να είναι ολοκληρωμένο (μητρική, μνήμες, CPU, GPU), και μετά πας σε άλλο σκαλί εξόδων. :online2long:
Παιδια αυριο τα περιμενω και αρχιζει η ιστορια....
Τα βασικα χαρακτηριστικα ειναι...
Επεξεργαστής Intel Core i5 3350P (3,1GHz, LGA 1155, 6MB)
ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X BEAST DDR3 1600MHz 2x4GB
Κάρτα Γραφικών Sapphire HD 7850 (2GB, DDR5, 256BIT)
Μητρική Gigabyte Z77M-D3H (1155, Z77, DDR3)
Δεν ξερω αυτο αν μεταφραζεται σε Gaming PC... Παντως το ευχομαι...
Δεν νομιζω παντως να με ενδιαφερουν τα πειραγματα του overclocking μιας και τον θελω κυριως για Games και Web...
Τιποτα αλλο δεν εχω σκοπο να κανω, τουλαχιστον προς το παρων!
να τον ακους τον Arf αν καποιος ξερει απο τετοια ειναι ο Arf και ο Μηχαλης ...απλα θεοι στο ιδος τους ......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
να τον ακους τον Arf αν καποιος ξερει απο τετοια ειναι ο Arf και ο Μηχαλης ...απλα θεοι στο ιδος τους ......
Δεν νομιζω να ειπε κανεις το αντιθετο...
Guys!! Το μηχανημα φυσαει λεμε!!! :D
Πως θα μεταφερω ολα τα αρχεια των Windows απο τον σκληρο μου στον SSD; '' Κανονικα; '' η πρεπει να κανω Format και ξανα εγκατασταση αλλα αυτη την φορα στον SSD να τα περασω;