να ρωτησω? σε πιο σημειο του κοκκινουθ κυκλου?τον εκανες και λιγο μεγαλο...χαχαχαχα
ισως κι εγω εκτος απροοπτου
Printable View
να ρωτησω? σε πιο σημειο του κοκκινουθ κυκλου?τον εκανες και λιγο μεγαλο...χαχαχαχα
ισως κι εγω εκτος απροοπτου
s6_sot θα σε περιμένουμε!
Όπως και εσένα carlos_jackal (στον 1.5 χρόνο που είμαι εδώ μέσα πρώτη φορά σε βλέπω :P )
Ammoulianioti σ'ευχαριστώ πολύ για τον χάρτη αλλα και πάλι δεν νιώθω πολύ απ'αυτά τα μέρη οπότε το να χαθώ λίγο το έχω ως δεδομένο αλλα δεν πειράζει..θα σας βρω που θα μου πάει... ! :)
...ABARTH!!! δεν έχω ανέβει ποτε σε Stilo abarth οπότε θα μας κάνεις την τιμή να μας πας μια μικρή γύρα...ε ? :D
Παρε την Εγνατια προς Χαλκδικη που παει, περνας την γεφυρα της Βουλγαρη και μολις περασεις το σημειο που βγαινει και ο περιφερειακος σε αυτο τον δρομο θα βγεις στην πρωτη εξοδο στον παραδρομο (εχει κατι αντιπροσωπειες εκει, ενα βενζιναδικο, τροχοσπιτα και μια καντινα), απο εκει θα κανεις δεξια (σαν να πηγαινεις παλι πισω προς την πολη δηλαδη) και θα το παρεις ευθεια και θα βγεις στο παρκινγκ του καρεφουρ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; :tongue1:
Ρε παιδιά με τόσες αναλυτικές οδηγίες με βλέπω να κατατοπίζομαι ακόμα κι εγώ και να έρθω τελικά... Χαχαχα!
χαχαχαχα σκασμόοοος εσείς!!! :P
Ammoulianioti περνάω συνέχει απο εκεί αλλα δεν την έχω προσέξει την έξοδο που λες...χαχαχα οκ πάντως εύκολο φαίνεται οπότε δεν χανόμαστε!
Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει και ο κολλητός έτσι?
Η εξοδος που λεω ειναι εκει που ηταν για ενα διαστημα το saturn, εχει μια αντιπροσωπεια skoda και ενα βενζιναδικο με μπλε χρωμα (δεν μπορω να θυμιθω τι φιρμα γραφει πανω)
Οχι ρε συ, τι προβλημα να υπαρχει; Ορεξη να εχει να ακουει ο ανθρωπος!
νομίζω κατάλαβα...σκατοέξοδος που είναι ε? όχι κανονική έξοδος...έχει και μια καντίνα νομίζω...τεσπα οκ ας το σταματήσουμε εδώ γιατί γίνομαι ρεζίλι στο φόρουμ...χαχαχα
Ελπίζω τουλάχιστον οι 3 που δηλώσαμε οτι θα βρεθούμε να το κρατήσουμε....φυσικά και όλοι οι άλλοι ευπρόσδεκτοι...