Ουστ ψωναρα... Χαχαχα!
Μακετα ειναι αυτο που θα τυπωσεις... Αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη! Χεχε...
Printable View
Ουστ ψωναρα... Χαχαχα!
Μακετα ειναι αυτο που θα τυπωσεις... Αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη! Χεχε...
η μακέτα είναι ένα πρωτότυπο !!!
α μάλιστα και δηλαδή απλά το εκτυπώνω όσες φορές θέλω και αρχίζει η δουλειά σωστά??
-Υπάρχει ένα λογότυπο StiloClub που το κάνανε παλιά αυτοκόλλητο και το κολλούσαν στο αμάξι...έχει και ο ammoulianiotis...το έχει κανείς να μου το στείλει?Γιατί θέλω επιτέλους να βάλω αυτοκολλητάκι stiloclub στο abarth μου (δεν θέλω σχόλια)
-θοδωρή δεν είμαι ψωνάρα...απλά είμαι ο μόνος με abarth σε όλη την ξάνθη... χαχαχαχαχα
Φαντάζομε και το ποιο γρήγορο χαχαχα τής κουκουβάγιας το παιδί!!!! Πάντως το έχεις ωραίο φίλε μου!!!
Εμας ειναι aba ρε φιλε... Το αλλο μισο λειπει (2.400 κυβικα δια 2 ισον 1.200)... Χαχαχα!
Αλλα δικαιουσαι να ψωνιστεις και λιγο...εδω την ψωνιζουν αλλοι κι αλλοι...αντε!
Εγω σου ειπα...πηγες που πηγες για αυτοκολλητα, δεν εβγαζες και ενα stiloclub.gr;;
α μπράβο!Αυτό έψαχνα...
αλλα Σοφοκλή στο αμάξι σου χωρίς το μπλε φόντο δεν είναι?
Και κάτι ακόμα, τι αυτοκόλλητο κάνεις?Απλο ή βινυλίου κτλ ?
Εκεί που θα το πας για εκτύπωση, ζήτα μόνο το λευκό σε αυτοκόλλητο. Είναι πανεύκολο για αυτούς, κάνουν αποκοπή το μπλε και το μετατρέπουν σε .png αρχείο με διάφανο φόντο (στα λέω αυτά σε περίπτωση που στο παίξουν πονηροί...χαχα).
Για μένα καλύτερα να το κάνεις ενισχυμένο (vinyl λογικά) γιατί έχει λεπτές γραμμές και με βροχές κλπ δεν θα αντέξει το απλό.
Μαλίστα...ωραία θα το κάνω,να σαι καλά Θοδωρή !
Λοιπόν, ας ανέβουν οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε να ξυπνήσουμε λίγο!
Πολυ καλη προταση που ειχε δουλεψει στο παρελθον απο καποια μελοι αλλα και που ειχε ξανα-αναφερθει 5-6-7 φορες οταν το φορουμ εκανε διαφορες κοιλιες... (καλα εδω δεν μιλαμε για κοιλια αλλα για τσουναμι ολοκληρο....!!!) αλλα ποτε δεν προχωρησε....
Ελπιζω αυτη την φορα κατι να καταφερετε!