ΑΝ έκανε service στην αντιπροσωπία...δεν αποκλείεται αλλα κατι μου λέει "δύσκολο" ....
Printable View
Ότι είπε ο stilatos είναι νόμος!!!!
Λοιπόν θα σας πω τις κινήσεις που έκανα εγώ για να σας απαντήσω ταυτόχρονα.
Τα χιλιόμετρα κι εμένα μου βρωμούσαν μόλις το άκουσα, οπότε πήγα με το λαπτοπ και τσέκαρα με FES... H ECU λέει πως έχει μηδέν επανεγγραφές και τα χιλιόμετρα του εγκεφάλου στο Odometer δείχνουν 58 χιλιάδες και κάτι. Απ'όσο ξέρω ακόμα και να αλλάξεις τα χιλιόμετρα του καντράν, στον εγκέφαλο δεν αλλάζουν. Επίσης η εγγραφή του εγκεφάλου έγινε κάποια ημερομηνία του 2002, αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία στην περίπτωσή μας.
Ο λεβιές είναι ο αυθεντικός, όπως ακριβώς τον ξέρουμε, απλώς όταν έβαλα τα δάχτυλα από κάτω να σηκώσω το δαχτυλίδι ήταν σκληρό, σαν να μην είχε κουνηθεί ποτέ.
jason το έχει ιδιώτης, αλλά με πονηρεύει το ότι είναι 2ο χέρι... Επίσης μηχανικός δεν το έχει δει ακόμα για να έχω και γνώμη για το θέμα μοτέρ-σύστημα διεύθυνσης.
face είναι active, γιατί δεν είδα ούτε δερμάτινα, τεμπέλη, κλίμα κλπ. Τα άλλα 2 παράπλευρα κουμπιά (ανακύκλωση αέρα και αντιστάσεις πίσω τζαμιού) δούλευαν κανονικά και άναβαν τα λαμπάκια τους.
Teo καλησπέρα ,...μοχλός κλπ. είναι ψιλοπράγματα που φτιάχνονται...το air cond μπορεί να είναι πολλά πράγματα...το πιο απλό η ασφάλεια...μετά η σωλήνα που σου λέει ο Stilatos...μπορεί να τα έπαιξε ο κομπρέσορας..πάντως η εμπειρία τις περισσότερες φορές λέει ασφάλεια η έχει χάσει το φρέον απο διαρροή και ως είναι γνωστόν δίχως φρέον ΔΕΝ κομπλάρει ο κομπρέσορας../.στούς προλαλήσαντες σχετικά με τα χιλιόμετρα , να τους πώ ότι τα πραγματικά χιλιόμετρα απο την ECU ΔΕΝ σβήνονται , εκτός και αν σβηστεί ο εγκέφαλος και ξαναπρογραμματιστεί απο την αρχή !!!!...αλλά αυτό φαίνεται με ειδικό μηχάνημα που έχουν στη FIAT...είδα κάποτε μπροστά μου στη ΣΙΔΗΚΑ που γινόταν ακριβώς αυτός ο έλεγχος ../.Teo , το ότι το έχει ιδιώτης είναι θετικό , αν φυσικά το είχε πρίν απο αυτόν ιδιώτης...αν το πήρε απο μαντρά...τότε κοπάνα τη με χίλια ...ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΪΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ !!!!...ζήτα service book...αν όντως έχει κάνει μόνο 60000 αποκλείεται να έχει αλλάξει set χρονισμού...και αυτό είναι ένα σοβαρό κόστος φίλε..κοίτα δίσκους για μεγάλη φθορά , συμπλέκτη αν πιάνει ψηλά ετοιμάζεται ...αμορτισέρ αν έχει ακόμα τα μαμά , ..χέσε μέσα ...ψάξε το με το μηχανικό σου εξωνυχιστικά γιατί οι εποχές είναι δύσκολες ...
Και στο examiner φαίνονται τα χιλιόμετρα. Είναι καταγεγραμένα στον εγκέφαλο. Εκεί πρέπει να κοιτάξεις, και όχι στο καντράν.
Αυτό με το A/C μπορεί να είναι από μια ασφάλεια έως και χαλασμένος συμπιεστής. Μην αγοράσεις εαν δεν διερευνηθεί!
Εφόσον το αυτοκίνητο είναι του 2003, τα πλαστικά του είχαν/έχουν/θα έχουν πρόβλημα. Για δες το κι αυτό.
απο την στιγμη που το αμαξι ειχε 5 χρονια εγγυηση στην αντιπροσωπια θα τα εκανε τα σερβις ετσι σιγουρα θα ειναι κατεγγραμενα εκει τα πρωτα 5 χρονια.
Με το FES κοίταξα στον εγκέφαλο και τα χιλιόμετρα ήταν πάνω κάτω ίδια με του καντράν, οπότε φαντάζομαι είναι οκ.
Το θέμα του A/C θα το δει ο μηχανικός λοιπόν αφού παίζουν τόσες πολλές περιπτώσεις. Όσο για τα πλαστικά το χάιδεψα σχεδόν παντού, ακόμα και στα γνωστά σημεία στο πλάι στα πόδια και δεν είδα κάτι, άρα μάλλον και αυτό είναι κομπλε.
Αυτό που λες Παντελή θα πω στον φίλο να το ψάξει!
jason ο συμπλέκτης δηλαδή αν πιάνει ψηλά είναι στα τελευταία του? Γιατί μου φάνηκε λίγο πιο μαλακό στην εκκίνηση απ το δικό μου (σαν πολύ ελαφρύ πατινάρισμα), αλλά δεν έλεγες ότι πιάνει και ψηλά...
Ο συμπλέκτης όσο γράφει χιλιόμετρα, ανεβαίνει και σκληραίνει.