Απάντηση: StiloClub Μπλουζακια Collection 2014
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
1. ammoulianiotis - 1 τμχ
2. teo - 1 τμχ (προς το παρόν)
3.DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1τμχ - large (--> μ'αρέσει που είσαι και σίγουρος για το μέγεθος! :clapping: )
Να έχουμε και λίγο άπλα...
Teo αυτό το μαγαζί στο μοναστηράκι το έχεις υπόψιν εσύ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Αν και το μπροστά με το κερμασμένο έμβλημα, μου κάνει λίγο pimp...
Επίσης, την υπογραφή του Schumi, οριζόντια, ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΑ!
Για την υπογραφη σιγουρα Μιχαλη! Απλα στην εικονα θα φαινοταν μιση και δεν μου αρεσε!
Οσο για το pimp my ride εμβλημα, οποιος εχει ιδεα την προτεινει και το βλεπει ανεβασμενο! Το σκεφτηκα ετσι σαν πιο παιχνιδιαρικο,μη θυμιζουν official style μπλουζακια! Για πειτε ιδεες λοιπον!
ΥΓ:
Θα μας δωσεις αναλογιες για να βγαλουμε το νουμερο φιλε, οχι ετσι μπακαλικα "θελω large"... Χαχα!
Δημητρη δεν το ξερω, εχεις στοιχεια;;
Τεο βλεπω ζωγραφισες παλι..χεχε κ εγω μεσα θελω κ εγω μια μπλουζαα!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Για την υπογραφη σιγουρα Μιχαλη! Απλα στην εικονα θα φαινοταν μιση και δεν μου αρεσε!
Οσο για το pimp my ride εμβλημα, οποιος εχει ιδεα την προτεινει και το βλεπει ανεβασμενο! Το σκεφτηκα ετσι σαν πιο παιχνιδιαρικο,μη θυμιζουν official style μπλουζακια! Για πειτε ιδεες λοιπον!
ΥΓ:
Θα μας δωσεις αναλογιες για να βγαλουμε το νουμερο φιλε, οχι ετσι μπακαλικα "θελω large"... Χαχα!
Δημητρη δεν το ξερω, εχεις στοιχεια;;
Για μπροστά θα μπορούσαμε να έχουμε το κλασσικό έμβλημα του club. Το ίδιο με τα αυτοκόλλητα δηλαδή. Στα αριστερά τοποθετημένο.
Θες αναλογίες; 215/45/17 :D
Αυτό δηλαδή που είναι και πίσω, πάνω απ το Stilo έτσι?? Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μήπως να το βάζαμε κάτω αριστερά για την διαφορετικότητα? Ή να σχεδιάζαμε πχ μια ψεύτικη τσέπη πάνω αριστερά που να το έχει πάνω της? Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που θα το βλέπει ο άγνωστος από μακριά και θα τον προκαλεί να κοιτάξει!
ΥΓ:
Ααα ίδιες διαστάσεις με μένα φίλε... Θα κάνω τη δοκιμή και για σένα! Χαχα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Αυτό δηλαδή που είναι και πίσω, πάνω απ το Stilo έτσι?? Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μήπως να το βάζαμε κάτω αριστερά για την διαφορετικότητα? Ή να σχεδιάζαμε πχ μια ψεύτικη τσέπη πάνω αριστερά που να το έχει πάνω της? Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που θα το βλέπει ο άγνωστος από μακριά και θα τον προκαλεί να κοιτάξει!
ΥΓ:
Ααα ίδιες διαστάσεις με μένα φίλε... Θα κάνω τη δοκιμή και για σένα! Χαχα!
Ναι αυτό λέω. Αλλά αν το βάλουμε κάτω αριστερα, χάνεται ρε γμτο...
Μμμ όντως... Θα προσπαθήσω να κάνω κανένα σχέδιο για δοκιμή στο μάτι! Να δούμε πως φαίνεται στην πράξη!
Ρίξτε ιδέες!! Brainstorming (ταυτόχρονα με το rainstorming έξω)!
Μέχρι στιγμής έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
Και γω μεσα είμαι, είναι τέλεια η μπλούζα.....
Μέχρι στιγμής έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6-1τμχ