Απάντηση: Προσφορά Lidl 20/1 για Αυτοκίνητο
Μαρτιος του 13 αν δεν κανω λαθος...
Παλι καλα που τον ανοιξε να δει την ημ ληξης διοτι φυσικα δεν αναγραφεται πουθενα εξω απο την συσκευασια... μονο στο αυτοκολλητο...
Πραγματικα με ενωχλησε οχι τοσο οτι μπορει να με εξαπατουσαν για 10 ευρω αλλα το ολο σκηνικο...
Διαφημισεις...Και καλα εβδομαδα αμαξιου...Προσφορες ...Ευκαιριες και λοιπα και στην τελικη καταλαβαινεις οτι ολα αυτα ειναι ενα κολπο για να σου πουλησουν πραγματια η οποια εχει μεινει στα ραφια και ειναι για πεταμα...Και ποσο οταν ολο αυτο ειναι κατα του καταναλωτη...
Ισως να παραγινομαι υπερβολικος για (εναν) ληγμενο πυροσβεστηρα αλλα επειδη αυτη η κινηση δεν κατι το οποιο το συνανταμε πρωτη φορα ειναι πραγματικα φαινομενο ελληνικο κατα κυριο λογο η εξαπατηση του καταναλωτη...
Πάντα έτσι είναι ρε φίλε... Ό,τι είναι σε προσφορά, είναι αυτό που για κάποιο λόγο πρέπει να φύγει! Είτε λήγει (ή έχει λήξει στην προκειμένη), είτε πρέπει να έρθει καινούρια παραλαβή ή έχει μείνει πολύ stock...πάντως πρέπει να φεύγει. Πάλι καλά που το είδατε έχω να πω εγώ...
παντως ουτε εγω θα επαιρνα πυροσβεστηρα τετοιο. εγω αγορασα μια 4κιλη ΑFF με αφρο που ειναι καλυτερα για φωτια μηχανης.
Σωστός Παντελή... Καλά έκανες! Αφρός είναι για μηχανικά και ηλεκτρικά αν θυμάμαι σωστά;
ναι αλλα πιο πολλη για φωτιες βενζινης και λαδιου διοτι μενει ο αφρος και το πνιγει.
Σωστός! Εμένα είναι ξηράς κόνεως για ηλεκτρικά βασικά! Αλλά τετράκιλο ρε φίλε που τον κουβαλάς;; Δεν είναι πολύ μεγάλος;