Απάντηση: Stilo Virtual Tuning!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Απο την ωρα που ο προφυλακτηρας του 3θυρου μπαινει σε 5θυρο μπαινει και ο schumi!
Με ορεξη, αγαπη και proderm (που το θυμηθηκα αυτο; ) ολα γινονται!
Οχι και εσυ ρε σοφο με αυτο το αγαπη και proderm το λεει η καθηγητρια της μικροβιολογιας μου στα εργαστηρια και δεν μπορω αλλο μου την δινειιιιιιι
Χαχαχαχαχα! Δεν θα το ξαναπω!!!
(ενταξει ισως οταν βρεθουμε απο κοντα να στο πω 2-3 φορες για να σε πειραξω!!!)
ορεξη αγαπη και proderm?? λεφτα θελουμε.. τα αλλα τα έχουμε... ο σουμι κανει 250+
Θα συμφωνήσω με τον Άγγελο και εγώ γιατί ως γνωστών το ταμείων είναι μειων
Teo η φώτο με τη μάσκα που λέγαμε ειναι όλα τα λεφτά τώρα που την είδα! Έχεις δίκιο μέρος κάθετες γρίλιες να βαφτίζουν σε μαύρο χρώμα γιατί αν τις κόψω μπορεί να παίζουν οι οριζόντιες με τον αέρα. Από αύριο μάλλον θα δω πως και από που μπορώ να το αρχίσω.
και με αυτο το θεμα ξεκινανε τα ονειρα και ποια θα πραγματοποιηθουν,καλα οι ζαντες γιωργο ειναι φοβερες μην το συζητας καθολου...μιχαλη αληθεια σαρεσει αυτη η μασκα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bill stilo
και με αυτο το θεμα ξεκινανε τα ονειρα και ποια θα πραγματοποιηθουν,καλα οι ζαντες γιωργο ειναι φοβερες μην το συζητας καθολου...μιχαλη αληθεια σαρεσει αυτη η μασκα?
Βασίλη πραγματικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. ΟΙ κάθετες γρίλιες του προφυλακτήρα σίγουρα θα βαφτουν γιατί μου κάθετε καλύτερα στο μάτι.Τώρα με τη μάσκα μου άρεσε στην αρχή αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι. Καμία ιδέα κανείς?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maximos
Τώρα με τη μάσκα μου άρεσε στην αρχή αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι. Καμία ιδέα κανείς?
maxime μαλακία είναι.. άσε έτσι τη μάσκα :P
Λες να την αφήσω ε? Καλά θα δω και θα πράξω.
και εγω αυτο λεω αστην καλυτερα......