Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗΗΗΗΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ
Παρακαλείται ο κύριος Soul όπως ακυρώσει την πιθανότητα να έρθει, ώστε να την αντικαταστήσει με βεβαιότητα!
Ευχαριστώ. :smile:
ΥΓ:
Προσωπική γνώμη...Για τα καρτ επειδή προβλέπω άτομα να σκέφτονται το οικονομικό (λογικό), θα έλεγα να μην το πιέσουμε και να το δούμε τελευταία στιγμή. Ας κάνουμε focus σε συνάντηση για καφεδάκι.
Παιδιά εγώ μέσα είμαι για να σας δω... ελάτε σπίτι μου. Έχω και καφετιέρα που φτιάχνει εκπληκτικό γαλλικό καφέ...
Αυμφωνω με τον θοδωρη...να μεινει για τελευταια στιγμη...αλλα κ ενα απλο καφεδακι δεν ειναι ασχημο ισα ισα...
Ομορφα...Επειδη οπως προειπα η μετακινηση καποιους τους δυσκολευει και επειδη οι πιο πολλοι απο οτι βλεπω μενουν δυτικα αλλα οχι ολοι
Αποψη μου ειναι οι μακρυνοι να προτεινουν ενα μερος το οποιο βολευει και αυτους.
Μια μεση λυση ωστε να ειμαστε ευχαριστημενοι ολοι...:D
Σωστος ο γιωργος...αν ειναι νανπαμε για καφε να κανονισουμε καπου π να βολευει ολους...
ναι ναι να μοιρασουμε τα km Βολο - αθηνα .
Έτσι Παντελή! Κατέβα προς τα εδώ! Σειρά σου μετά το κόψιμο της πίτας! :)
Επ και εγώ μέσα για πρωινό καφεδάκι Κυριακής ! :thumbsup:
Να κάνω και κάποια πρόταση για μέρος συνάντησης μιας και είναι λίγο φλου..
Α) Καισαριανή ή Μονή Καισαριανής που είναι ωραίο μέρος ( είχα πάει πολύ παλιά και ήταν ωραίο σαν περιβάλλον)?
Β) Στη Πάρνηθα σε ένα απο τα καταφύγια όπως το Μπάφη ή το Φλαμπούρι?
Μιχαλη το σκοτωσες :P καπου στα μεσα ειπαμε :P
Επειδη βλεπω πως θα μπουρδουκλωθουμε μια προταση που εχει πεσει στο τραπεζι ειναι το riverwest τι λετε;
Πιστευω πως βολευει ολους...
Ναι έχεις ένα point χεχεχε:whistle: Καλό μου ακούγετε το riverwest.