1. ethnikofron471
2. ...ABARTH!!!
3. Ammoulianiotis
4. Arf ( ελπίζουμε να μας κάνεις την τιμή.. ;p )
5. Stilo_Abarth (αν θελεις να βρεθεις με καποιον νωριτερα για να σε παει/φερει στον καφε μην ντραπεις)
Printable View
1. ethnikofron471
2. ...ABARTH!!!
3. Ammoulianiotis
5. Stilo_Abarth (αν θελεις να βρεθεις με καποιον νωριτερα για να σε παει/φερει στον καφε μην ντραπεις)
Ελα να δουμε και τον τοπο συναντησης τωρα!!!
1. cosmos (κλασικα)
2. les ames (στα carrefur ανατολικα, παλιο στεκι)
3. Κεδρινος Λοφος (και αυτο παλιο στεκι, ωραια θεα, πιασοκωλε)
4. Πιστα καρτ Ν. Ρυσσιο (ζηλεψα τους νοτιους)
5...
Το θεμα ειναι να εχουμε και ανετο παρκαρισμα και στον Κεδρινο μπορει να μην ειναι τοσο ανετο
το 1 είναι στάνταρ, βολεύει και είναι για όλα τα γούστα. Γενικώς καλή επιλογή
το 2 προσωπικά το απορρίπτω αλλα οτι θέλει η πλειοψηφία
το 3 δεν έχω ιδεα τι και που είναι
το 4 είναι καλή ιδέα αλλα πρέπει να έχουμε ένα budget και για να τρέξουμε και για τις βενζίνες γιατι είναι λιγο μακρυούτσικα αλλα και πάλι αν η πλειοψηφία θέλει εκεί εγώ μέσα.
Απ'αυτά τα 4 θα πρότεινα το 1ο - χωρίς να ξέρω τι είναι το 2ο-
5. ίσως να μην ήταν άσχημα και προς παραλία νέας κρίνης για να κανουμε την διαφορά.. αν και μάλλον το νο1 θα ψήφιζα...
@Stilo_Abarth αμα δεν έχεις μεταφορικό μέσον όπως είπε ο Σοφοκλης...μας ενημερώνεις.
Την προηγουμενη φορα πηγαμε σε ενα καφε στην Κρηνη. Καλα ηταν, ειχε και ησυχια!
Αν θελετε δινουμε ραντεβου εκει κατευθειαν ή βρισκομαστε καπου και παμε ολοι μαζι!
Ethni, ο Κεδρινος Λοφος ειναι ενα καφε κατω απο τον ζωολογικο κηπο!
Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι αρκετά πίσω, σε αυτό δεν χωράει συζήτηση. Όπως είπα, θέλω να δω διαφορές, όχι να αποδείξω ότι είμαι πιο γρήγορος...
Όσο για το πάτημα με το Golf που λες, όσο και να το αβαντάρεις το αμάξι του φίλου σου, ο οποίος συγκεκριμένα είναι και ο πιο συμπαθής από τα νέα άτομα του club που έχω γνωρίσει (2 στο σύνολο), απλά δε γίνεται αυτό που λες. Είναι σαν να επιμένω εγώ και να σου λέω ότι αφήσα μια κολώνα πίσω το abarth, ενώ είναι 100% σίγουρο ότι θα είμαι πίσω (Face μη παίρνεις τα πάνω σου, από εσένα θα είμαι πάντα πιο γρήγορος :ninjameditate:).
Σε ένα ανοιχτό club όπως αυτό, δεν είσαι σε καμία θέση να αποκλείεις άτομα απο meeting. Αλίμονο εαν σου λέγαμε δηλαδή, ότι κακώς έφερες τα φιλαράκια σου στο meeting στον Λαγκαδά, αυτοί δεν έχουν stilo, και δεν έχουν καμία δουλειά μαζί μας, και δε τους συμπαθούμε κιόλας.
ΥΓ. Είδες κι εγώ τί διακριτικά που τις πετάω τις ατάκες?
ΥΓ2. Θα μιλήσω με το Μήτσο και το Σάκη, και αν μας βγάλει ο δρόμος μας θα περάσουμε.
Κυριακη 6/4/2014 StiloClub meeting!
Ωρα: 19:00
Τοπος: ΙΚΕΑ και απο εκει παμε cosmos για καφε/μπυρα
Συμμετοχες:
1. ethnikofron471
2. ...ABARTH!!!
3. Ammoulianiotis
Ελα να γινουμε περισσοτεροι!!!
χαχα λοιπόν ! Καταρχήν δεν θέλω να αποδείξω κάτι και ουτε πετάω ατάκες έμμεσα !
Κατα δεύτερον, για το golf δεν με πολυ ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. Ξερω οτι παίζουν στα ίδια άλογα. σου λέω απλα τι είδα...απλά .
Ειχα και εγώ και το φιλαράκι μου (όπως λες) τελείως διαφορετική άποψη για τις συναντήσεις τότε και γι'αυτό ήρθαν και οι φίλοι μας.'Εγινε μια φορα και τέλος.
Μακάρι πάντως να είχε και το φιλαράκι μου ίδια άποψη με σένα για τους μεγαλύτερους...
Όπως και να χει επειδη μίλησα και με τον Σταμάτη θέλουμε να ξέρουμε στάνταρ ποιοι θα είναι γιατί επειδή απλά δεν θέλουμε τους παλιούς (και άσχετους και εκτος stiloclub) θα πρέπει να γνωρίζουμε αν θα έρθουμε.
Αν θελετε εσείς πάτε και για καφε και για οτι θελετε. Δεν σας εμποδίζει κανείς και φυσικά κανεις δεν θα ορισει το τι θα κανει ο άλλος. Για πολλούς λόγους που μας έχουν θίξει και όχι μονο απλα δεν επιθυμούμε αυτή την παρέα και εφόσον μιλάμε για πρωην μέλη τα οποια οχι απλα δεν αγαπανε το στιλο και το στιλο κλαμπ αλλα το σνομπάρουν και το ειρωνεύονται κιόλας (ξέρω τι λέω ) δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος λόγος...
Η παρέα απλά δεν δένει.
Οπότε ενημέρωσε μας arf αν θελετε τοσο πολύ να έρθετε με τα φιλαράκια σου για να ξέρουμε να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας για την Κυριακή εμείς.
ΥΓ. Αμα τελικά έρθεις θέλω κι εγώ να ανοίξω μαζί σου. Και φυσικά αναγνωρίζω οτι θα μου φύγεις απλα θέλω να δω διαφορές επίσης.
ΥΓ2. Έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο συμπαθής για κάποιους... Όποιος απλα ακούει. δεν μιλάει, καταπίνει ειρωνίες,βρισιές,προσβολές,ψευτομαγκιές και αυτό επειδή είναι στον ευγενή χαρακτήρα του να μη δίνει σημασία..δυστυχώς δεν είναι όλοι έτσι.
Α! Παιζει να αργησω αυριο γιατι θα 'οργωνω' τον Ολυμπο το πρωι!
Θα ερθω ομως σιγουρα!!!
Λοιπόν, οριστικό:
Η συνάντηση θα γίνει αύριο Κυριακή 6/4/2014 και ώρα 20:00 στο IKEA
Όσοι έρθουν να ενημερώσουν ωστε να έχουμε στάνταρ αριθμό για την κράτηση. Αν σκάσουν μύτη άλλοι θα κάτσουν όρθιοι ή σε άλλο τραπέζι :P :p