Χαααχχαχα ρε αγορινα ολους τους εβαλες τον εαυτο σου ξεχασες ! :tongue2:
Printable View
Ωχ ναι δεν με έβαλα στη λίστα και θα χάσω το κέρασμα!!!! :giveup1:
Λοιπόν να τα ξαναβάλουμε κάτω και να δούμε τον κόσμο.
1) ntinosmg
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
7) Pinelopi ( με καφέ κερασμένο :giveup:)
8) Bill stilo
xxmmm έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας να μαζευτούμε!!!
Φιλε ειχα επιχειρημα και πηρα τη σειρα για το κερασμα!!! :happy2: αλλα ειπαμε κανουμε και πλακα να γελασουμε λιγακι!!! Το σωστο να λεγεται...αλλοι ειναι οι 3 πρωτοι με τον κερασμενο καφε! Εγω θα σας τιμησω με την φοβερη παρουσια μου και το καταπληκτικο και φοβερο μου αμαξιπου ειναι και πανεμορφο και δεν θελω και σχολια!!! :jump1::clapping::clapping:
Άσε που είναι και μπλε και δεν χρειάζεται και βάψιμο πριν το ρίξεις στο γυαλό!! :hehe: :hehe: :hehe:
ΥΓ:
Μετά το παραπάνω χρειάζεσαι τον κερασμένο καφέ...της παρηγοριάς!!
Αααα....εσείς το πατε φιρί φιρί να με κεράσετε καφέ!Είπα να μην σας πάρω τι θέση αλλά το ζητάτε!Δε φταίω εγώ λοιπόν... :)
Pinelopi Αν δεν έχεις βάλει xenon ή έστω σήτες στον προφυλακτήρα ξέχνα το κέρασμα!!! :tongue2:
Ζηλευω λεμεεεεεεεε!!!
ΥΓ. Οταν ανοιξει ο καιρος με την πρωτη ευκαιρια θα παρω τις γυναικες μου και θα ερθουμε αλλα θα κανονισουμε καφε ή Σαββατο ή Κυριακη νωρις για να μπορεσουμε να γυρισουμε.
Αντε ρε μουτρα, με λειψατε!
ΥΓ2. Αν ερθω με αλλο αμαξι εκτος Stilo θα με κανετε παρεα;;;
Θα το αφήσεις 3 τετράγωνα παραπέρα και θα πεις πως ήρθες με τα πόδια αλλιώς παρέα δεν έχει!! :hehe:
(Μην το ανοίγετε αυτό το θέμα εδώ μέσα γιατί ...γκουχ γκουχ... κάποιος που μου το παίζει και διοργανωτής ...γκουχ γκουχ... ονόματα δεν λέμε, θα έρθει με άλλο αμάξι στη συνάντηση :innocent: )