εμενα μου το ειπε ενασ φιλαρακοσ που εχει punto... μου ειχε πει μαλιστα stiloclub,puntoclub..τησ τρελησ γινεται...
Printable View
εμενα μου το ειπε ενασ φιλαρακοσ που εχει punto... μου ειχε πει μαλιστα stiloclub,puntoclub..τησ τρελησ γινεται...
Εγω απο τον Νικο το εμαθα αλλα δε μου αφησε χαρτακι.Μια μερα τον στριμωξα στην Ερμου με το Ibiza και ειδα κολλημενο το αυτοκολλητο πισω και απο ξεκινησαν ολα :)
Εγω παλι πριν καν παραγγειλω τη Stilara μου ψαχνομουν στο ιντερνετ για να βρω αν υπαρχει club.Επεσα πρωτα στο stilo.org και απο εκει στο καλυτεροτερο ολων :lol: :wink: stilo.gr :P
Από το τιμημένο fiatforum.com
Για την Ελλάδα ρε ****το! :D :D :D
Στη βουλιαγμένης βολτίτσα και ξαφνικά ένα αμάξι κολημένο από πίσω,άναβε φώτα κόρνες πανικός...τελικά πλευρίζει κι έτσι γνωρίσαμε το STILATO και μάθαμε για το club!
Το μεγαλυτερο post ever στο Αγγλικο forum και τα Εγγλεζακια δεν ηξεραν τι λεγαμε και πηγαινει τοσο πολυ.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
:lol: :103 :132 :lol:
Πολυ γελιο!!!!!
Οποιος εχει ορεξη!!!
http://www.fiatforum.com/showthread.php?t=3697
Χρειαζεται Greek Encoding για να δειξει!
Γειά και χαρά,
Ανακάλυψα το site από ένα περιοδικό για βελτιώσεις το οποίο είχε ένα άρθρο για μια έκθεση που είχε γίνει... μια φωτογραφία του άρθρου είχε ένα κουκλί κίτρινο stilo και από πίσω ένα πανό με το logo του club!
Νίκο, με είχες ρωτήσει αν θυμάμαι ποιο περιοδικό ηταν...κοίτα, είτε το burnout ή το power, έχει περάσει καιρός... αν και θυμάμαι οτι το καπό ηταν μισό βαμμένο γκρί, ξέρεις μέσα απο τα πλάγια τσακίσματα και έφτανε μεχρι και τον προφυλακτηρα ο οποίος ηταν πολύ futuristic. Επίσης το σχόλιο της φοτό ήταν οτι ο τύπος είχε κανει πολύ δουλειά πανω σε ενα 1.2...
ciao παίδες
!!! Είχε αυτό το Stilo και από πίσω το πανώ του StiloClub???? Μάλλον κάτι δεν θυμάσαι καλά. Αυτό το Stilo που λες, ήταν στον κάτω όροφο, στο περίπτερο της Nasmania.
Τέλος πάντων, καλώς όρισες στην παρέα και θα τα πούμε ελπίζω και από κοντά κάποια στιγμή... :wink:
όπα ;; και άλλο stilo στην έκθεση;; άρα δεν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον το δικό σου
Ήταν σε άλλο χώρο, σε άλλο περίπτερο. Υπήρχε ακόμη ένα Stilo, ένα ασημί σε περίπτερο σχετικό με ηχοσυστήματα... Τώρα που το σκέφτομαι, είχε από ένα Stilo σε κάθε όροφο... :P :P :P