Εγω εχω βαλει κινεζικα χιονολαστιχα και μεχρι τωρα δεν εχω βαλει αλυσιδες οσο απατητο χιονι και αν ειχε και στο βρεγμενο ειδικα ειναι βεντουζα!
Printable View
Εγω εχω βαλει κινεζικα χιονολαστιχα και μεχρι τωρα δεν εχω βαλει αλυσιδες οσο απατητο χιονι και αν ειχε και στο βρεγμενο ειδικα ειναι βεντουζα!
Σοφοκλή ποια πιρελι φορουσες;
Δεν μπορω να θυμηθω.. Θα κοιταξω σε πρωτες φωτο του αυτοκινητου να δω μηπως φαινεται!
Ρωτάω γιατί είμαι κατά της γενίκευσης του στιλ "τα πιρέλι δεν είναι καλά" ή "τα γκουντγιαρ είναι". Εϊναι ανάλογα με το μοντέλο. Επίσης είμαι κατά των κινέζικων. Όταν αλλάζεις λάστιχο ότι και να βάλεις θα είναι καλύτερο από το τελειωμένο προηγούμενο. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει και κατα πόσο θα είναι εκεί τη στιγμή που θα το χρειαστείς. Οπότε για εμένα μόνο επώνυμα δοκιμασμένα λάστιχα.
Συμφωνώ με τον Σωτήρη στο πρώτο σκέλος. Είναι ανάλογα με τον τύπο ελαστικού, το μοντέλο καθώς και τη χρήση. Όπως επίσης δεν μπορείς να πεις πως τα κινέζικα είναι όλα καλά επειδή πέτυχα εγώ ένα καλό μοντέλο. Για την ακρίβεια μπορεί να είναι και το μοναδικό καλό.
Στο δεύτερο σκέλος, τα δικά μου τα πήρα στη μισή τιμή από τα επώνυμα, τα φοράω ενάμισι χρόνο χωρίς να έχω δει κάποιο κακό σημάδι ως τώρα(οπότε η μακροβιότητα μένει να αποδειχτεί) και 3 φορές ππου τα χρειάστηκα ήταν πραγματικά εκεί και με το παραπάνω (καλύτερα και από παλιότερα επώνυμα). Μόνο αρνητικό για μερικούς (όχι για μένα), ότι κάνουν θόρυβο στην κύλιση.
Πολ αυτός που λες στη δημοκρατίας έχει σίγουρα firestone, εκεί πηγαίνω κι εγώ για ότι χρειάζομαι και τον ξέρω. Αν πας εκεί τελικά, πες μου να του μιλήσω να σου κάνει και καμιά καλύτερη τιμή!
Το λαστιχο ηταν το p zero.
Η μονη λογικη σκεψη που ηρθε στο μυαλο μου ειναι οτι τα λαστιχα μπορει να ηταν σε μια γωνια στο εργοστασιο, να μην συντηρηθηκαν σωστα και να φθαρθηκαν χωρις καν να γραψουν καποιο χιλιομετρο.
Οσο αφορα τα κινεζικα που λετε, φοραω maxxis το χειμωνα και μετα απο 8 χρονια με σωστη συντηρηση παντα τα λαστιχα παραμενουν βεντουζα σε χιονι και βρεγμενο! Ακομα και στο παγο δειχνουν οτι τα καταφερνουν καλα...
Προσέξτε μόνο σε κανένα φρενάρισμα πανικού τα λάστιχα που λέτε μη κάνουν τον.."κινέζο"../..2 χρόνια ζωής τους και πολύ τούς είναι..
..Σόφο..Pirelli P Zero , απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!../..απορίας άξιον γιατί σου έκαναν αυτά που λές...
Μα για αυτο λεω μηπως ηταν καποια 4αδα ξεχασμενη και οχι σωστα αποθηκευμενη...
Σε φρενάρισμα πανικού φίλε jason ο κινέζος πρόσφατα έσωσε το Stilo μου από σίγουρο χτύπημα. Σε ένα χρόνο που θα είμαι στα 2μισι χρονάκια θα γράψω εμπεριστατωμένες εμπειρίες! :bleh:
Όντως τα P Zero είναι πολύ καλά. Τα φόραγε στο Fiesta ο αδερφός μου και μέχρι που παρέδωσαν ήταν υποδειγματικά.
Το σίγουρο είναι ότι ο "κινέζος" τώρα που αγοράζει την Pirelli θα μάθει απο την δεδομένη και υψηλή τεχνολογία - τεχνογνωσία αυτής της εταιρείας../..μέχρι όμως να γίνει αυτό , λίγη προσοχή με τα made in ch..CE προιόντα , σίγουρα "κάνει καλό στην υγεία" !!!..
..κάνετε κλίκ και αν δεν ανοίγουν copy - paste στον γκούγκλη...
Το σήμα Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών ''CE'' και... οι Κινέζοι ...
Metrographics - Το CE σε κινέζικα προϊόντα σημαίνει «China.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ CE ...
CE China Export (σήμανση) - Moto-Triti