Νίκο για κάνε τα κουμάντα σου με το Μπάμπη....
Printable View
Νίκο για κάνε τα κουμάντα σου με το Μπάμπη....
δημητρη θα το πλυνεις????
ολε!!!!!!!
θα γεμισει μυγακια ομως στο κατεβασμα.....
χεχ μυγάκια ε???? :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200 :200
Παιδιά τελικά δεν θα μπορέσω. Συγνώμη, παιδιά αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κατέβω!
Ένα ακόμη μεγαλύτερο Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η στα παιδιά στην Αθήνα που δεν θα καταφέρω να είμαι εκεί και να ξεπληρώσω το χρέος μου ως μέλος του Stilo Club, αλλά ακόμη περισσότερο στα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους την 25η Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη για την ΕΤ3.
Ελπίζω να μου δωθεί και άλλη ευκαιρία να ξεπληρώσω κατά κάποιο τρόπο αυτή μου την απουσία...
Ειλικρινότατα Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η !!!
Κριμα ρε χρησταρα!!!
αλλα μην λες βλακιες... δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη...
αρκει που το σκεφτηκες...
τα λεμε αλλη φορα απο κοντα...
Γιάννη σ' ευχαριστώ, αλλά ειλικρινά με λειπεί το γεγονός ότι δεν θα μπορέσω να έρθω! :cry: :oops: :(
vroom!vroom!!
Δυστυχώς και εγώ θα απουσιάσω. Την Τρίτη έβαλα το αμάξι μέσα για να βρούμε το πρόβλημα της ηλιοροφής και μέχρι το Σάββατο που πήγα στις 2 το μεσημέρι ακόμα ξηλώνανε τα τελευταία τζάμια της να δουν τι φταίει.
Το ίδιο και ο Νίκος απ'ότι έμαθα που ένα ατύχημα ενός υπαλλήλου του τον ανάγκασε να μείνει πίσω και να μην κατέβει.
Θα μας αντιπροσωπεύσουν επάξια ο DontMksense και ο Spark με το αμάξι του πρώτου, αρκεί η σαύρα του Μήτσου να μη βρει πουθενά και κολλήσει.
Καλά να περάσετε και να χαμογελάτε στις φωτό.
Πάει 4 η ώρα και ακόμα πνίγω τον καημό μου σε ένα ποτήρι ουίσκι, που δε θα μπορέσω να είμαι με το Stilo μου μαζί σας.
Πιες ένα και για εμενα με παγο παρακαλω…δεν πειραζε βρε παιδια,δεν είναι και το τελος του κοσμου..
Δεν πειραζει ρε παιδια για μια ακομα φορα 3η παρακαλω ο Μητσαρας σας εβγαλε ολους ασπροπροσωπους!!!!:):)
Τι να πω!
Αξιζει πολλα μπραβο που εχει χαλασει τοσα λεφτα για να κατεβει 3 φορες στην Αθηνα για το Club και να υπενθιμησω ποιες!
1)1η εκδρομη του Club στην Χαλκιδα (δηλ. στην ουσια Αθηνα)
2)Εκθεση AutoExelixis
3)Φωτογραφηση σημερα!!!!
Βλεπετε δυστηχως καποιοι δεν μπορεσαν να ερθουν Αθηνα για την φωτογραφηση του Club μας οπως καποιοι ανεβηκαν στην Θεσσαλονικη για μια παρουσιαση του club μας στην ΕΤ3 που μας ειχε καλεσει το CentoClub!