John συνεχισε και βρες και καμια φωτο να πaρουμε καμια ιδεα…
Printable View
John συνεχισε και βρες και καμια φωτο να πaρουμε καμια ιδεα…
Ναι ειναι λιγο μουντα.....ετσι τα θεωρω....
γιαννη καλα κανεις και βαζεις φωτογραφιςα και προτεινεις νεα πραγματα για την βελτιωση του club......
συνεχισε....
Γιάννη.....μου έχεις γίνει πολύ παρεξηγιάρης......
Αχ......αντε συνχωρεμένος.....
Α όσο για τα αυτοκόλλητα...πιστεύω ότι το σχέδιο του Μιχάλη είναι κλάσεις ανώτερο.....
Tα γραμματα ειναι μαπα... αυτο φαινεται οκ... αυτο που μου αρεσε ηταν το περιγραμμα των αυτοκινητων και ειδικα που εχουν και τις τρεις εκδοσεις...
τωρα για το θεμα παρεξηγησεις... παιδια σορρυ... κατι πρεπει να τρεχει με το... ζωδιο μου... δεν εξηγηται αλλιως.......... πλακα κανω......
Δεν ξερω αν υπαρχουν καινουργια αυτοκολλητα και εγω δεν πηρα τιποτα (Grrrrrr) αλλα αυτο που εγινε στην αρχη του club και που μου εστειλαν ο Παντελης και ο Γιωργος (τους οποιους ευχαριστω παρα πολυ) ειναι λαθος σχεδιασμενο κατα την αποψη μου παντα!!! :P Οχι δεν προσπαθω να αρχισω καβγα. Απλα παιρνω την πλευρα του Γιαννη και λεω οτι καλο ειναι να βλεπουμε και να μαθαινουμε απο καποια πραγματα.
PS:
Το λαθος του παλιου αυτοκολλητου ειναι στα γραμματα. Ειναι www.stiloclub.gr και οχι www.StiloClub.gr!
Επειδή όπως και να το γράψεις στο internet θα σου εμφανίσει τη σελίδα, δεν πειράζει που έχει τα δύο γράμματα κεφαλαία. Έτσι ξεχωρίζουν και οι λέξεις και γίνεται πιο κατανοητό το ότι πρόκειται για το Stilo.
Τα δικα μου αυτοκολλητα ειναι μια χαρα ετσι δεν ειναι χα χα
Ρε φίλε πως βάζεις φωτο σε ποστ???? μουφεσ τα αυτοκολλητα
Θυμήσου να στο πώ απο κοντά την Κυριακή ρε Νίκο.....
παντως ο verone εχει δικιο.... τα δικα του ειναι... τα καλυτερα....