Απάντηση: Fast & Furius 7
Δραση ειχαν και τα υπολοιπα, ειχαν λιγο πιστολιδι αλλα ειχαν περισσοτερο αυτοκινητο! Τωρα τα αυτοκινητα ηρθαν σε δευτερη θεση και πιστευω οτι η λογικη των ταινιων εχασε λιγο το νοημα της. Αυτο βεβαια εχει αρκετο καιρο που εγινε αλλα εμεις σαν πιστοι της σειρας (γιατι σειρα ειναι με 7 εργα), συνεχιζουμε να παρακολουθουμε!
Έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις στο internet περί αυτού. Οι μισοί υποστηρίζουν πως απ την αρχή ήταν μια ταινία για μία παρέα που απλώς τους άρεσαν τα αυτοκίνητα και οι κόντρες και οι άλλοι μισοί πως στην αρχή ήταν πρώτα τα αυτοκίνητα και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Εμένα τα τρία πρώτα μου άρεσαν πολύ, μετά έγιναν die hard & expandables φάση! Περισσότερα αυτοκίνητα είδαμε στο Need for speed (ταινία) και στο Combustion...
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι μετα την πρωτη ταινια ξεκινησε η 'επανασταση' των πειραγμενων αυτοκινητων με κοντρες και γενικα underground καταστασεις και ισως οι αρχες πλησιασαν τους παραγωγους της ταινιας και τους ειπαν να αλλαξουν λιγο το υφος των ταινιων...
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Είναι λίγο τραβηγμένο αλλά όλα παίζουν!
Βεβαια απο την αλλη χανεις σπονσορες για την ταινια, αν θυμασαι στα πρωτα εργα τα αυτοκινητα ηταν γεματα με αυτοκολλητα απο εταιριες βελτιωσης και τωρα τιποτα..
Απλα το βιντεο αφιερωμα για τον walker δεν αφηνει κανεναν απο την αιθουσα με στεγνο ματι!
Εν τω μεταξυ, το εχουν ταιριαξει ετσι που ισως καποιος αν δεν ηξερε οτι εφυγε ο Walker να μην το καταλαβαινε!
Αυτό πήγα να πω κι εγώ! Γνωρίζοντάς το όμως είναι για πολλά ζουμιά.
Ειναι για ζουμια, ειδικα αν καποιος ειναι πολυ ευαισθητος!
Παντως ολη η αιθουσα χειροκροτησε στο τελος, φανταζομαι οχι για την ταινια τοσο πολυ οσο για την προσφορα του ηθοποιου!
Αυτό είναι το κομμάτι (κομματάρα κατ'εμέ) που έπαιξε στο αφιέρωμα για τον Walker μέσα στην ταινία:
https://www.youtube.com/watch?v=hon_h3W_-88
Το βίντεο έχει μερικές σκηνές από αυτό που είδαμε στο σινεμά.