Απάντηση: Παλιες ταινιες/σειρες
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Καποια στιγμή βρέθηκα στην Ιταλία και πήγα σε μια μάντρα που πουλάει μεταχειρησμένα Muscle Car!!!
Εκει είδα ενα απο τα αυτοκίνητα που είχαν φτιαχτεί για την σειρά Knight Rider....
Το αμαξι παιδια ηταν απιστευτο και επαιζαν ολα τα λαμπακια και κουμπακια.....
Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο ειχα χαρεί οταν ακουσα τον ήχο απο το φως που στην μπροστα μάσκα....Μονο τα κλάματα που δεν εβαλα!!!!
Μετα εκατσα και είδα ολα τα επεισόδια ξανα....
Απλα απιστευτη σειρα....
Οπα, οπα, δηλαδη ο ηχος ηταν πραγματικος; Εγω νομιζα οτι ηταν απλα εφε!
Ηταν μπροστα για την εποχη της η express! Τωρα εχει παρει την κατω βολτα και ασχημα μαλιστα!
Το τελείωσα παίδες την προηγούμενη βδομάδα με δυσκολία βέβαια γιατί από ένα σημείο και μετά δεν βλέπετε είναι πολύ μονότονο . Για την εποχή τής βέβαια η σειρά πρέπει να όταν κορυφή είχε δράση γέλιο και τον KITT που απλά σε άφηνε άφωνο την τότε εποχή .
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
Το τελείωσα παίδες την προηγούμενη βδομάδα με δυσκολία βέβαια γιατί από ένα σημείο και μετά δεν βλέπετε είναι πολύ μονότονο . Για την εποχή τής βέβαια η σειρά πρέπει να όταν κορυφή είχε δράση γέλιο και τον KITT που απλά σε άφηνε άφωνο την τότε εποχή .
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Φαντασου ενα αυτοκινητο να κυκλοφορει μονο του, να τρεχει σαν τρελο, να ειναι αλεξισφαιρο και ποσα αλλα!!!
Ειναι πραγματικός κανονικα....
Τι λες τώρα! Ούτε εγώ το ήξερα πως ο ήχος ήταν real!
Εγώ απ την άλλη είχα δει μια ρέπλικα του ΚΙΤΤ (εξωτερικά μόνο) στη σχολή μου και μου έκανε εντύπωση το πόσο τεράστιο ήταν. Ηρωική σειρά!