Αντε σιγα σιγα να μαζευουμε και προσπεκτους απο τα κοντινα σουβλατζιδικα και πιτσαριες!!!!Μπραβο κωνσταντινε και ευχαριστω!!!
Printable View
Αντε σιγα σιγα να μαζευουμε και προσπεκτους απο τα κοντινα σουβλατζιδικα και πιτσαριες!!!!Μπραβο κωνσταντινε και ευχαριστω!!!
Καλορίζικό μας! Μεγειά μας!
συνχαριτηρια .....οτι κ να πω λιγο
Ενα μεγαλο μπραβο!!!!
ο χωρος ειναι καταπληκτικος!!!!
Η βοηθεια ολων μας κρινεται απαραιτητη!
Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε!!!!
Μια Ελληνικη και Ιταλικη σημαια πιστυεω πως χρειαζεται και αν γινεται καποιος να μας ζωγραφισει κατι στους τοιχους!
Π.Χ το λογοτυπο του Club η κατι τετοιο!Φυσικα με την σχετικη αδεια τις ΣΙΔΗΚΑ!
Παράθεση:
και τωρα θελω την βοηθεια των μελων.....πως μαι φωτογραφαι γινεται τεραστια αφισα?????
Μωυσή αναλαμβάνεις κι εκτύπωση? Αν όχι, έχω γνωστό που κάνει τέτοιες δουλειές (με τεράστια plotters) και ίσως καταφέρω να γίνει και δωρεάν. Ετοιμάστε μου φωτογραφίες και πείτε διαστάσεις! :)Παράθεση:
Κωστα την φωτογραφια θα την αναλαβω εγω (επεξεργασια) εφοσον το αρχειο (πρωτοτυπο) ειναι καλο για μεγενθυση,θα τα πουμε απο κοντα,οταν ελθω απο εκει,ξερεις...
Γιάννη θυμάμαι που είχες πετάξει την ιδέα αυτή πριν καιρό, κι έχω σπάσει το κεφάλι μου από τότε να βρω χώρο!!!!... Που θα μου πάει, κάτι θα βρω...Παράθεση:
Άντε να αξιωθούμε να κάνουμε και εμείς ένα εδώ πάνω.
Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!
Κώστα ευχαριστούμε!!!!
Μπραβο ρε Κωνσταντινε ,θα γινει καταπληκτικο..
Αντε αφου βρηκαμε το σπιτι, να αρχισουμε να ψαχνουμε για το εξοχικο μας τωρα... :lol: :lol:
Συγχαρητηρια παιδια και συγχαρητηρια στον Κωνσταντινο για την πρωτοβουλια του!! Ψυχη τε και σωματι στο Club το ατομο!!!!
Ειμαι σιγουρος οτι οι Αθηναιοι φιλοι του Club θα περασετε ωραιες στιγμες εκει!!
good work Κώστα μπράβο!
:116 :116 :116 :116