χμμμμ τελικα νομιζω οτι ειμαι κ0λ0φ@ρδη!!! μια γρατζουνια απο μια ζαρτινιερα και μια λακουβα πολυ πολυ ελαφρια απο πετρα :( (στο μεγεθος 5λεπτου κερματος) η οποια δεν εχει γδαρει ουτε το χρωμα ουτε τιποτα!
:)
Printable View
χμμμμ τελικα νομιζω οτι ειμαι κ0λ0φ@ρδη!!! μια γρατζουνια απο μια ζαρτινιερα και μια λακουβα πολυ πολυ ελαφρια απο πετρα :( (στο μεγεθος 5λεπτου κερματος) η οποια δεν εχει γδαρει ουτε το χρωμα ουτε τιποτα!
:)
Αρχιζω...
1. γρατζουνια με καρφι απο καποιον μ@λακισμενο στο καπο και στο αριστερο φτερο (ε ρε ετσι και τον επιανα)
2. γρατζουνιες και μικρο βουλιαγμα ακριβως στην καμπυλη του πισω δεξιου φτερου (στο παρκαρισμα σε κολωνα κατω απο το πεζοδρομιο)
3. βουλιαγμα στο δεξι μερος (εκει που πιανει ο γρυλος για το πισω λαστιχο) απο πεζοδρομιο για να αποφυγω πεζο που προχωρουσε μεσα στη μεση του δρομου πανω σε στροφη
4. απειρα σημαδια στο καπο απο πετραδακια
5. γδαρσιματακια στο πορτμπαγκαζ, πανω στην προσπαθεια ξεκολληματος του "FIAT"
6. Δυο σημαδια στο πλαστικο προστατευτικο του προφυλακτηρα. Ενα στο σπιτι μου και ενα στην Αγ. Γαληνη
Δεν θυμαμαι αλλα........ θα επιστρεψω ομως :D :D :D :D
1. Ένα σημαδάκι στον εμπρός προφυλακτήρα από επαφή με κολώνα(μην πάει ο νους σας στο κακό, κατά την διάρκεια παρκαρίσματος έγινε)
2. Γρατζουνιά στο πίσω αριστερό φτερό. Δεν ξέρω τί και πώς, αλλά φαίνεται σαν να έγινε με τροχό
3. Γδαρσιματακια στο πορτμπαγκαζ, πανω στην προσπαθεια ξεκολληματος των πίσω σημάτων
4. Σπάσιμο του προστατευτικού καλύμματος της ασφάλειας του πορτμπαγκαζ (έκανα χοντρή μ@λ@κί@)
1.εβαλα μεσα ολη την αρηστερη μερια φτερο,πορτα,πισω φτερο στα 3000 χλμ.
2.εσπασα την πισω δεξια ζαντα γιατι της αρεσε το παιζοδρομιο και αφισε ενα κωματι της καρδια στης εκει.
3.σασμαν οι ποιο πολλοι ηταν εκει α ρε ναυπλοιο.
4.ολα τα πλαστικα της μηχανης.
5.σηκωσα ενα γιουγκο και το εβαλα στο παιζοδπομιο με το πισω αρηστερο φτερο αλλα αντεχει αρκετα το πισω φτερο τεληκα.
4-5 γρατζουνιες πολυ μικρες στον πισω προφυλακτιρα απο διαφορους που παρκαρουν και ξεπαρκαρουν.
1 γρατζουνια στον μπροστινο απο τον ιδιο λογο.
2 βαθουλωματα στο αριστερο μπροστινο φτερο ψηλα πανω απο το νευρο σαν να εκατσε καποιος και το βουλιαξε.
φαγωμενο φρυδι δεξιου φτερου απο αγνωστο (αυτη ειναι καλη θελη λαμαρινα-βαψιμο)
και μια γρατζουνια με λακουβα μαζι στο δεξιο μασουπιε(αυτη την εκανα εγω στο παρκαρισμα οταν ενας εξυπνος γειτονας ειχε βαλη ενα μπλοκο να μη του παρουν τη ρεμιζα)
δεξει φτεπο 2 λακουβιτσεs πανω στο νευρο.
και αμα μαθετε πωσ τησ εκανα θα γελατε γεια πολεs μερεs
egw den lew polla mono oti to trakara kai me antalaktika lamarina kai fanopio ola sto kostos moy bgike40000euro.twra mono gratzoynies ston piso profilaktira.
40.000 ??????? κόψε κάνα μηδενικό !!! :)
Στην πρωτη εβδομαδα εσπασα το footrest στον πρωτο μηνα βρηκα σε μια πετρα στο δρομο (απο φορτηγο που κουβαλαγε μπαζα γ@μω το σπιτι του) και εκανα λιγο πιο φουσκωμενο το πατωμα του οδηγου και στον δευτερο μηνα εκανα δυο λακουβες στα νευρα του καπω (ευτυχως μονο αυτα) αφου χωθηκα κατω απο ενα ψηλο αγροτικο (γ@μημενο ABS). Απο εκει κει περα σταματησαν να με ματιαζουν γιατι κυκλοφορησαν και αλλα Stilo οποτε αρχισαν οι ζημιες σε εσας
Πέρα από τα κλασσικά γρατζουνιές, σπάσιμο σπόιλερ από τις λακούβες, μπήκαμε κάτω από ένα φορτηγό κι έσπασε ο καθρέφτης μόνο ευτυχώς και το σημαντικότερο απ'ολα ΚΑΨΙΜΟ ήδη ΄ΜΟΤΕΡ!!(NITRO@#$%<!#$$^%&)