Άσε ρε και εσύ περήφανο σωματείο που τη μία παίζεις με τον ΠΑΟ για την ιστορία σου και την άλλη στήνεις κ... στην Καλαμαριά.
Ξεφτιλισμένοι.
Printable View
Άσε ρε και εσύ περήφανο σωματείο που τη μία παίζεις με τον ΠΑΟ για την ιστορία σου και την άλλη στήνεις κ... στην Καλαμαριά.
Ξεφτιλισμένοι.
Παράθεση:
αλλαξε την ιδιότητα του στο avatar απο "Official Member" Σε "Νταμπλόυχος Ελλάδας 04-05"!!!!!
Πρωταθλητής μπορεί, κυπελούχος δύσκολα!
Ο Άρης καραδοκεί, έστω και από τα σαλόνια της Β΄ εθνικής!
Γιατί σας φταίνε οι άλλοι που όλο τον χρόνο μπάλα δεν παίζατε;
Αν σας στήνονταν ο Ηρακλής δεν θα ήταν ξεφτιλισμένος;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν στήθηκε ο ΠΑΟΚ ή όχι... απλά αυτό που έχω να πω είναι ότι το Πρωτάθλημα είναι σούπα χιλιοζεσταμένη, άνοστη και χλιαρή!
Πάντως, προηγουμένως ήθελα Γιάννη να εκθειάσω εν μέρει τον Άρη, που παρόλο τον υποβιβασμό του κατάφερε να φτάσει στον Τελικό Κυπέλλου και του βγάζω το καπέλο!!!
Όχι ρε Χρήστο αλλίμονο, τα τριτοδεύτερα έβαλε να παίξουνε και εσύ τον κατηγορείς για στήσιμο?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Και μη μου λες ότι μας φταίνε οι άλλοι γιατί αν ήταν έτσι να στηνόσασταν και με εμάς όταν παίξατε.
Πρεπει να κανουμε ban στον admin!!!
ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ
στΟΥΣ admin !!!
ο admin εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι θελει.....ακους εκει ...ban στους admin.....??????......ποτε δεν θα γινει αυτο...υπαρχει φασισμος sto club...
Επειδη πηγα στο Απολλων Καλαμαρια-Παοκ ενα εχω να πω..ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΘΟΛΟΥ...χαχαχαχαχαχα..βρε σεις εβαζε γκολ η Καλαμαρια και χεριοκροτουσε η Θυρα 4 και μαζι με τους "ποντιους" τραγουδουσαν "αρη εκει εκει στην β εθνικη".Μετα απο αυτα τα γεγονοτα Χρηστο να εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ η ομαδα σου..ελεος:P
"Γίνε Άρης για να τον φουντάρεις"!...
Ο Τεο σαν καλος admin(που λεει ο λογος...) πρεπει να κανει ενα kick στον εαυτο του για ηθικους λογους...Καλα που ζεις αγορι μου???Πηρατε κανα πρωταθλημα ή κανα κυπελλο και δεν το ξερω???Ακομα δεν τελειωσε τιποτα!!!