Αν και με βαριά καρδιά διάβασα τα παραπάνω...
Χάνουμε ένα από τα δυνατά μέλη εδώ πάνω...
Τέλος πάντων, Γιάννη δέχομαι ευχαρίστως όλα τα extras που έχεις επάνω...
Printable View
Αν και με βαριά καρδιά διάβασα τα παραπάνω...
Χάνουμε ένα από τα δυνατά μέλη εδώ πάνω...
Τέλος πάντων, Γιάννη δέχομαι ευχαρίστως όλα τα extras που έχεις επάνω...
Δηλαδή Γιάννη είναι σίγουρο???Η stilara θα πουληθεί?
Γιάννη ενημερωτικά το Stilo είναι πιο ασφαλές από την 147...
Εμείς 4 αστέρια,η 147 τρία!
Για δέιτε :
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...lfa147_big.jpg
Βρε παιδία κανένα μέλος δεν χάνεται....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
δηλαδή εγω που πηρα την 147 θα χαθω απο το club.και εκδρομές θα έρχομαι και θα ποσταρω με τον ιδιο ρυθμο...
Aν είναι να φτάσουμε εκεί Θανάση...άσε καλύτερα...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο thanasis134
Σωστά μιλάει ο karaLRS. Η παρέα είναι παρέα. Άσε που θα κάνω και κονέ στους Alfisti για κοινές εμφανίσεις.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο karaLRS
Prosopika theoro tin facelift poli pio omorfi apo tin palia.....Ston dromo einai breathtaking....en antithesi me to apotiximeno f tis 156.
Τελικά ο karateka δεν κατάφερε να αντισταθεί... :roll: :roll: :roll:
Με το καλό ρε φίλε! :D
Όσο για την παθητική ασφάλεια, η 147 κερδίζει σημαντικά σε ενεργητική, οπότε ντάξυ... :roll: Αν είναι να έρθει η κακιά στιγμή, ποιος τα γ@μ@ει τ' αστέρια και τα φεγγάρια μαζί... :roll: :cry:
O Face μου βάζει ιδέες για την 2.0TS η οποία είναι 3000 διαφορά και επειδή θα γίνει μέσω leasing θα είναι €80 το μήνα παραπάνω. Τέλη και ασφάλειες είναι πληρωμένα.
Συμφωνώ με τον Πέτρο...
Πάρε την 2.0 για να έχεις και ωραίο γκάζι!Με το καλό Γιάννη όποια και να αποφασίσεις να πάρεις!
Πάντως, θέλω να πω...
Δεν είναι λίγο μή λογικό ρε Γιάννη να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο παλαιότερο (όταν πρωτολανσαρίστηκε) από το Stilo με όχι διαφορές στην ποιότητα κατασκευής γενικότερα, με ελάχιστο εξοπλισμό παραπάνω εώς τον ίδιο...;
Δηλαδή εννοώ ότι δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο πιο εξελιγμένης γενιάς, αλλά ένα ίδιο με κάποια πλεονεκτήματα τα οποία αν τα σκεφτείς οικονομικά (διαφορά πώλησης Stilo-αγορά Alfa) να μην είναι στην τελική συμφέρον, να μην μεταφράζονται στην τελική ως πλεονεκτήματα...